Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La çokta umrumda sizin ne düşündüğünüz... Saçma sapan bir soğuma bahanesi çıkarmış onun üstünden daha da fazla saçmalamaya ve laf sokmaya çalışıyorsunuz. Soğuyor musun?

Evet Roger WB' den üstündü.
Yav ne sig insansin. Daha tehlikeli yoldan gecmek yeterli degil. Marco her tarafini da yirtsa yonko gucunde olamaz, cunku bu isin potansiyel tarafi var. Roger'in sag kolu h.hakili, muhtemel su anki Shanks gibi bir adam. Sağlam tayfa bulamadi diye WB, Roger'dan asagi demek nasil bir kafadir?Insani hayattan sogutuyorsun yahu birak Roger'i.

Roger'in tayfa WB'de olsa babayi kk olurdu. Tayfalar arasindaki farka ragmen mangaka aciklama geregi duyuyor, diyor ki amaci aile, Dof'a dedirtiyor ki tahtin onunde durdu, tahta oturmadi. Roger'a yenilmedigi soyleniyor. Bak yenemedi ama yenilmedi de. Mangada gorunen bunlar gelip BANA GORE deyip sonra net diyorsun , net falan degil arkadasim. Tabii sen bir seyi kafana takip bin tane sey sunulsa bile ayni kafada devam edecegin icin sen anlamazsin da anlayacak olanlar olur diye yaziyorum.
 
Ben asıl Roger neden savaş açmadı onu çok merak ediyorum.Dediğin gibi eğer savaş açsa WB destek olacaktı.Hatta Kral lakabı nedeniyle belkide tüm korsanlar.Sanırım korsanlar korsan kalır sözü vardı birinin.Bundan dolayı dünya halklarını nasıl ikna edicekelrdi.Bu yüzden Roger mirasını ne Shanks'e ne Luffy'e bıraktı.OLay Dragon'da.Luffy sadece gelip savaşın tüm zorluğunu üstlenicek Kral.Asıl işi halkları arkasına alıcak adam Dragon ve Devrimciler yapıcak.
Savaş açsaydı eğer ve kaybetseydi dünya hükümeti zararını 1 seneye karşılardı. Eğer savaş açsaydı ve kazansaydı hükümet tarzı bir şey kuramayacağı için bir noktadan sonra zaferinin manası olmazdı.Fakat adam tek cümleyle korsanlar çağını başlatıp 20 senelik inanılmaz bir zarar verdi dünya hükümetine. Virüs gibi yaydı korsanlığı.
Bunların dışında amacı yoktu zaten hükümeti devirmek gibi. Roger özgür olmak istiyordu,yönetici olmak değil.
 
Roger şansıyla kral olmuş işte, Garp'tan iyi mi bileceksin :bilmem:
O dediyse kesin doğrudur. :D Garp andaval yahu Shiki bile tesadüfen yenilmiş gibi durmasına rağmen adamın gücünü iyi kavrayıp mf basıyor.Çevreyi manipüle ediyorsa Roger ile bağlantısını kuramayıp şans demiştir muhtemelen.Mesela tam yumruk atacakken dallar buna engel olduysa vs...
 
Roger idam edilmeden 4 yıl önce son seferine çıkmış. Bu son sefer 3 yıl sürmüş. Bu sürede Grand Line'ı fethetmişler ve bu olaydan sonra Roger KK olarak anılmaya başlanmış. Tayfa dağılmış ve 1 yıl sonra Roger teslim olup idam edilmiş. Burda WB ile bir rekabet sonucu kazanıp KK olmuş değil. Adam Grand Line'ı fethetmek için bir sefere çıkmış, imkansız denilen bir şeymiş, bunu başardığı için de KK denmiş. WB'nin tayfasının güçlü ya da zayıf olmasıyla da alakalı bir durum değil bu. WB bir yerleri fethetme peşinde olan biri değil. Yonkou olduğu devirde bile balık adam adası gibi gidip savaşıp almamış bir yeri, burası benim demiş korumak için. Tüm müttefiklerinin bile baba dediği bir adam bu. Amacının da bu olduğu gösterildi zaten.
 
O dediyse kesin doğrudur. :D Garp andaval yahu Shiki bile tesadüfen yenilmiş gibi durmasına rağmen adamın gücünü iyi kavrayıp mf basıyor.Çevreyi manipüle ediyorsa Roger ile bağlantısını kuramayıp şans demiştir muhtemelen.Mesela tam yumruk atacakken dallar buna engel olduysa vs...
Birbirini ölümün kıyısına getirmiş iki insan, üstüne üstlük Roger, evladını teslim etmiş Garp'a, onun dediğini kaale almamak için adam olmadığını söylemek yeterli olur mu ?
Şimdi bu konuda düşünüyorum, malum Garp'tan bahsediyoruz ve adamlığı öyle rezil bi durumdaki ''adam değildir'' dedin mi yeterli oluyor :hhh:
Kabul ediyorum haklısın :good:
 
Roger balon çıkacak.
Roger ile kapışabilecek çok adam var seride.

Wb,Garp,Dragon gibi özellikle Garp sonradan meyve yese onuda geçecek.

Geçmişe dönelim Ryuma,Nordan mı o tip adam daha var.

Hükümetin içinde Sabo`nun babası misal Roger ayarı çıkabilir.

Shanks meyve yese yada Rayleigh meyve yese Roger seviyesine gelebilir.

Serinin son 40 yılında bile kaç tane adam var Roger ayarı geçmiştede kim bilir kimler vardı.

Roger olmak imkansız birşey değil.
Kimse Korsanlar Kralı olmak istemediğinden birkaç kendini korsan zanneden Shiki gibi tipleri yenip kendini kral ilan etmiş.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık