Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Mihawk Tartışmalarına Son

Kaido'yuda iyice uçurdunuz. Adam 7 kez yenilmiş zaten, wb sadece Roger'a yenilmiş, Roger hiç yenilmemiş. O zaman Kaido'nun seri içindeki sıralaması ne olur. Shanks, Big Mom, Garp, Akainu ve Mihawk v.b.
Kaido'yı ben değil mangaka dedi en güçlü diye. Üstelik bunu Garp varken dedi. Yani şu anki Kaido şu anki Garp'tan güçlüdür.
 
Sengoku'nun geri çekilin çağrısı üzerine dövüşü yarıda burakması bence daha kötü. Önceden diyorduk ki ciddi dövüşmüyordu ve dövüşü sonlandırmak istedi. Şimdi ise istediği için değil de bi çağrı üzerine dövüşü yarıda bırakıyor. Yani bıraksalar dövüşe devam edecekti gibi bir anlam çıkıyor. Bu durumda ciddi değildi de diyemeyiz.

Beyler ciddi ciddi dövüşüp, dövüştüğü süre zarfında Vista'ya üstünlük sağlayamaması benim için ciddi hayal kırıklığı olur...
Sen şimdi Vista'yı 2 hamlede yenebilecek biri var mı diyorsun? O işler o kadar kolay değil. Belli seviyenin üstündeki kişiler kolay kolay yenilmezler. Karşısında amiral ya da yonkou olması fark etmez.
 
Ula ne picak sevdasiymis, 500 yaraya+gogse yenmis magmaya dayanan adami kilic girdi diye oldu bitti sanmak...

WB geldiginde tsunami yapti zaten sonuc? Aokiji dondurmadi mi? Jozu essek kadar buz dagi atti sonuc? Ne olacagini saniyorsun yahu, hayret.

Herkes mi? Roger esiti, efsanevi korsan o la. Ciddi misin sen :hoo:

Orada acik versin mesele o degil, Akainu'ya da arkadan daldi ama. Yuz yuze iken Akainu darbe yemedi. Evet WB de yemedi. Aokiji, dondurdu, Kizaru ise arkadan dalmasina ragmen karsi saldiri yapti. Yani teke tek vsde amirale o kadar kolay ulasamazsin. Mesele uc atmak degil, o uc vurusu yapabilmek. Akainu, Aokiji'yi tek vurusta oldurebilecek yetenege sahip ama vs 10 gun suruyor. WB, art arda cakabilecek bir pozisyonda yakaladi orada, teke tekte bu uzun zaman alir. Bir tane vurursun adam biraz kacak dovusup toparlanir, sonra devam eder. Dikkat edersen art arda iki tane yeyince kisa sureli felc olan adam 5 dk sonra canavar gibiydi.

Ha ben ustte kendimce puanlamami yaptim, WB daha guclu, teke tekte de oper lakin mesele bunun kolay olmamasi. Oyle Sabo vs Burgess gibi bir sey degil bu.
Bıçaklar etki etmedi ölecek hale getirmedi diyorsan daha fazla uzatmayacağım.Dolu mızrakta yemişti ayrıca.Tıp ve biyolojiyi hiçe saydıysan yapacak bir şey yok.

Aynen öyle Sabo vs Burgess kadar kolay olmaz ama ona benzer olur biraz.Kuzan örneğin hiçbir şansı olmadığını biliyor karşısında.O yüzden dümen çevirip bisentodan dondurmak için taktik uyguluyor.Biliyor yani adam ekstrem bir durum olmazsa zarar veremeyeceğini.Seviyelerin farkında.Shanks geldiğinde akainuda farkında.O yüzden Wb karşısındaki gibi havlayamıyor güvendiği şeyler olmayınca.


Neyse ne konu Mihawk ve dediğim gibi bu adam bir amiralden aşağısı değil.Weevil örneği var zaten.
 
Kaido'yı ben değil mangaka dedi en güçlü diye. Üstelik bunu Garp varken dedi. Yani şu anki Kaido şu anki Garp'tan güçlüdür.
Kaido'nun en unvanı saçma bir şey, muhallakta kalıyor. İnsanları kapsadığını düşünmüyorum. En güçlü yaratık olayından, en güçlü zoan'ıda anlayabiliriz pekala
 
Kaido'nun en unvanı saçma bir şey, muhallakta kalıyor. İnsanları kapsadığını düşünmüyorum. En güçlü yaratık olayından, en güçlü zoan'ıda anlayabiliriz pekala
Yaratık yaşayanları kapsayan bir şey. Havada, karada, suda ve uçan, yüzenler içerisindeki en güçlü yaratık. Çok net bence.
 
Estağfirullah. Yiyemez mi dedik biz şimdi :(
Kid-samayı savunalım biz. Mihawk lobisi sağlam.
Kid-sama dünyanın en güçlü yaratığıyla karşılaşıp Apoo'nun ihaneti sonucu yenilmiş bir kahramandır.
Mihawk'ı da yener hatta Mihawk diz çöker af diler. Kendisinin lobiye ihtiyacı yok zaten herkes gücünün farkında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık