Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Mihawk Tartışmalarına Son

Kılıcın 4. Etmen olmasının sebebi zaten baş karakterlerden birinin kılıç ustası olması. Yani Zoronun deiku olmayı istemesi yetiyor da artıyor bile.

Keskin Nişancılık ise serideki ana karakterlerden birinin en iyi olmak istedigi bir alan değil. Ayrıca çok fazla keskin nişancı da yok. Zoronun rakipleri kılıç kullanmasına rağmen Usopp'un rakipleri kullanmıyor. O yüzden keskin Nişancılık kılıç ustalığına göre geride kalıyor.

Supernovaların kılıç kullanamasını söyle açıklayabilirim. Onlar Luffy'nin rakibi Zoronun değil. Luffy'nin rakiplerinin de kılıç kullandığı çok nadir. Novalardan bir tek Zoronun rakibi olan Killer kılıç kullanıyor zaten. Mihawk'ta Zoronun rakibi. Dolayısıyla Seri sonunda Luffy mihawktan bir üst kulvarda olacak diyebiliriz. ( Yonkou seviyesi) Mihawk ve zoro ise bir alt kulvarda ( Amiral yonkou arası)

Beyazsakal meselesinde benden bahsetmemişsin sanırım o yüzden şu an için o tartışmaya girmemeyi tercih ediyorum.
Kendince bir mantık oturtmuşsun seri ile ilgili.Yanlış demiyorum ama sığ olmuş bana göre.Seride yan karakter ikinci karakter diye bir şey yok artık.Sadece Luffy var.Diğerleri sahne doldurmak için sanki.

Luffy zaman atlaması sonrası arclarda şov yaparken Zoro hep kalbur üstü adamlar ile dövüştü.Luffy Doffy ile vuruşurken Zoro kafes itiyordu.Bundan sonra da farklı olmayacak bence.Bak Sanjinin haline.Mangaka Luffy yücelticem diye herkesi gömüyor bu kişinin yarın Zoro olmayacağını bilemezsin.Kid ve müttefikleri Kaidoya yem olurken Luffy Kaidoyu alacak.O şekilde düşün.

Seride sırf Zoro alsın diye saçma şekilde güçsüz kılıç ustaları çıkıyor.Gördüğümüz yonkou sağ kolları arasında kılıç ustası bile yok.Vista bile gitmiş yonkou taufasına girmiş deiku unvanı için kasmamiş.Benim gördüğüm bu,seride.Luffy ana karakter diğerleri harcanabilecek karakterler.Buna first-mate de dahil.
 
Hahahaha ciddi güç farkı mı var?

Adam geliyor arkadan dalıyor buna rağmen Akainu reaksiyon gösterip kafasının yarısını götürüyor (yarim kafa, ölüm demem, vay anasını uçuk fark var ve ölümcül hasar verebiliyor)

Aokiji, saldirisindan sıyrılıp donduruyor, Kizaru arkadan dalmasina rağmen reaksiyon gösterip ayağıyla bisentoyu itip lazer sıkıyor. Adamlar babalar gibi dovusuyor iste, üstelik karşıdaki herhangi bir yonko değil, Mom'in dahi 'bile' dediği, Sengoku'nun hala daha bu kadar güçlü diye şaşıp kaldığı WB.

Shanks , kılıç ile bisentoyu karşılaşınca ovv Senks king, Akainu ayağıyla bisentoyu durdurunca, kafasının yarısını götürünce görmedim, duymadım, bilmiyorum. Bırakın yahu şu yonkoseviciligi yahut amiral düşmanlığını. Hele hele Dof fanligi da eklenince araya İnsan tiksiniyor. Dof, Kizaru edermiş :(
Sanırım amiral ve yonkouyu eşit seviyede görenler tek sen ve beniz forumda ahahhahahaha.
 
Buradan Mihawk'a yüklenenler çok oluyor çünkü. Buradan yürünmez Mihawk'a.
Eğer ki Yonkou gücünde diyiliyorsa çok güzel bir şekilde bu karşı tez olarak kullanılabilir. Yonkou diyoruz bak hacı. Kaido tek başına Kid, Hawkins, Apoo ittifağını ne hale getirdi.

Siz Vista'nın o ittifak karşısında bir şey yapabileceğini düşünüyor musunuz? Adamların varlıkları bile kişilerin savaşmadan taraf değiştirmelerini sağlayabiliyor Bir Yonkou Kaptanı böyle oluyor. Aynı Shanks'in bu Kaido'yu durdurabildiği gibi bir veri de var.
 
Eğer ki Yonkou gücünde diyiliyorsa çok güzel bir şekilde bu karşı tez olarak kullanılabilir. Yonkou diyoruz bak hacı. Kaido tek başına Kid, Hawkins, Apoo ittifağını ne hale getirdi.

Siz Vista'nın o ittifak karşısında bir şey yapabileceğini düşünüyor musunuz? Adamların varlıkları bile kişilerin savaşmadan taraf değiştirmelerini sağlayabiliyor Bir Yonkou Kaptanı böyle oluyor. Aynı Shanks'in bu Kaido'yu durdurabildiği gibi bir veri de var.
Ya şimdi beni hiç anlamıyorsun sen. Ben Vista o kadar güçlü mü dedim. Mesela Chinjao Luffy'i belli süre durdurdu ama Luffy gücünde mi? Değil. Marco Kizaru'yu durdu amiral gücünde mi? Değil. Demek istediğim belirli süre oyalar işte o kadar.
 
Hancock Smoker ile uğraşmadı bile. Luffy'e saldırdığını gördüğü için gidip ona saldırdı. Dof, Croco olayında ise Dof'un Jozu'yu kitlediği aynı Jozu'nun Croco'yu bir yumrukla felç ettiğini gördük. Bunların hepsi çıkarım yapmak için yeterli olabilecek veriler.

Diğer taraftan Mihawk'ın da yine yeri geldiği zaman önüne çıkanları nasıl teklediğini MF'de de gördük. MR1. ve 2 Okama. Bu noktada şimdi şu soruyu sorayım sen de cevapla. Shanks ya da başka bir Yonkou Kaptanı bu noktada Vista'yı saf dışı ederler miydiler? Yoksa Vista'ya şimdilik bu düelloyu bitirelim mi diyerek savaşlarına son verirdiler?

Bak ilgisizdi felan cevap olamaz. Çünkü Mihawk'ın yapabildiği sıra zaten direk savaşı gücüyle sonlandırdığı örnekleri mevcut yukarıda. Bunlar Manga'da olan şeyler dostum. Bu olanları Mangaka çiziyor. Yonkou kaptanı gücünde olan adamların neler yaptığı gördük bu savaşta. Başka bir Yonkou Kaptanının ağırlığı daha fazla olmalıydı...
2.kişilik olursa bu sorun çözülür diyorum işte.

Dofi mf'ye göre yorumlarsa haki kullanamıyordu. Ama Dressora'da 3 hakide usta bir de meyve uyandırmış.

Shanks ile Mihawk ilişkiside Hoquain ile Vicente ilişkisi gibi birşey çıkarsa şaşırma.
Shanks güçlüdür ama Mihawk iyi savunma yapıyordur. Yenen çıkmıyordur bu yüzden.

Yada Shanks meyve yemiştir ve yonkou olmuştur. Meyvesiz dövüşseler yine denk dövüşürler misal.
Buda seçenekler arasında.
Marco seviyesi çıkarsada şaşırmam yonkou seviyesi çıkarsada.
 
Son düzenleme:
Sanırım amiral ve yonkouyu eşit seviyede görenler tek sen ve beniz forumda ahahhahahaha.
Eşit dediğim de yonko olabilmesi la. Kaido ile WB ile eşit demiyorum, onları zaten mangaka bile ayırmış. Eyvallah Shanks da güçlü olsun ama Mom edebilir bu adamlar. Doğru tayfa ile yonko olabilirler. WB tayfasi Akainu'nun emrinde olsa nasil yonko olamaz bu adam yahu?

Akainu'ya Vista+Marco anca ah dedirtiyor, adam cikip Marco amiral alabilir diyor. Lan ah dedirterek amiral mi alinir sorusuna cevap yok. Cunku onlarin denklemleri o. Yonko 2,4 amiral ediyor, sag kolu da bir amiral etsin di mi ama ehehe. Gorunen farkli ama olsun, sonucta onlarin denklemleri daha onemli.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık