Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sabo vs. Dracule Mihawk

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    117
Birisi hükümet köpeği, diğeri hükümete kafa tutan en güçlü organizasyonun 2 numarası. Sonuç belli.
 

Mihawk

Birisi hükümet köpeği, diğeri hükümete kafa tutan en güçlü organizasyonun 2 numarası. Sonuç belli.
Adını görünce, bunu yazdığını tahmin ettim.

Edward Weevil vs Sabo?

Birisi hükümet köpeği, diğeri hükümete kafa tutan en güçlü organizasyonun 2 numarası. Sonuç belli.
 
Hani diyolar ya deiku ünvanını sallayan varmı seride diye. Peki devrimcileri sallayan kaç kişi var. Yeni yetme younko tiç elini kolunu sallaya sallaya girip çıkıyorsa bunların içlerinden devrimcileri gözümüzde büyütmeye gerek yok. Luffyye yancı olacaklar ileride işte. İvankovda 3 numarası ama amiralden, Magellandan tek yiyor.

Sabo güzel bir kardeşimiz haki seviyesi yüksek ama daha çok zamanı var. Seri sonunda ancak geçebilmiş olur Mihawkı.
 
Mihawk aşşağı yukarı Yonkou sağ kolu seviyesinde bir adam.Hatta direk Marco seviyesi diyelim.Sabo ise şu an iki yıl önceki Ace den bir tık bilemedin eşittir.Sonuç belli gibi.
 
http://www.korsanfan.com/konu/doflamingo-vs-sabo.5577/
Bu da demek oluyor ki Foruma göre Mihawk >> Sabo > Doflamingo ve evet Mingo Sabo, özellikle de Mihawk'a göre hayli ezik kalıyor.

Aslında Mihawk'ı zayıf görmemizin tek sebebi gördüğümüz hiç bir dövüşünü sonuçlandırmamış olması. Marineford'da kurgu gereği, Luffy ölmeyecek ve Mihawk'ın elinden sürekli kaçarak kurtulması pek olası olmadığından Mihawk'ı birilerinin durdurması gerekiyordu. Mangaka bu görevi Vista ve Crocodile'a verdi. Zaten bu ikisini yenip, yoluna devam etseydi Luffy ölmüş olurdu. Eee Luffy'de ölmeyeceğine göre? Mihawk dövüşlerini sonuçlandıramadı. Vista ve Crocodile Mihawk'a göre epey zayıf olduğundan haliyle Mihawk'ta zayıf görülüyor.. Neymiş onları yenememiş, yahu yenseydi Luffy'de ölmüş olacaktı ama bunu anlatamıyoruz.
Bu senin görüşün oldu anketin saçmalığı orada zaten Mihawk o kadar abartılıyor ki forum da süper bir şey bekleniyor ama Dof dan fazlası olamayacak neyse anketler kalsın zaten illa Mihawk ı anlatacak Oda Dof u yenen Sabo güya foruma göre Mihawk ı da yener. :oleyo2:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık