Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sigara İçiyor musunuz?

Sigara Iciyor Musunuz ?

  • Evet, Iciyorum.

    Kullanılan: 98 27.7%
  • Hayir, Icmiyorum

    Kullanılan: 237 66.9%
  • Birakma Aşamasindayim.

    Kullanılan: 7 2.0%
  • Otlakciyiz :)

    Kullanılan: 12 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    354
En sıkıntılı zamanlarda bile başlamadım, bundan sonra da başlamayı düşünmüyorum. Sadece hafif alkollüyken merakımdan 2 defa denedim ama ikisinde de kötü geldi tadı ve denemekle kaldım.

Zaman zaman arkadaşlarla buluşunca nargile içerim ama. Bazen ayda bir, bazen 3 ayda bir olur, net bir zaman aralığı yok yani.
 
Tütün iyidir de, sigarada katran vs. olduğundan dolayı hiç çekici gelmiyor bana. Arada bir kahvenin yanında tütün sarıp yakarım ama sigara, yok çok kötü kokuyor.
 
Ünide vize-final haftasında arkadaşlar uzatırdı ''iç'' diye. Öyle arada içerdim. Sonra onlardan ben sigara istediğimde ''git kendine sigara al'' derlerdi :D Öyle arada içer oldum. Askerde acemilikte başladım. Usta birliğinde bıraktım ama 2 hafta dayanabildim. Askerde sigara olmadan kafayı yiyordum. Askerden sonra bıraktım. Arkadaş ortamında arkadaşlar uzatırsa ancak öyle içiyorum. Onun dışında içmiyorum, sigara istemiyorum kimseden. Otlakçı değilim hani :D Kısacası içmiyorum.
 
6 yıldır içiyorum onun öncesinde kullandığım dönemler olmuştu ama düzenli içmeye 6 sene önce başladım sigara pişmanlıktır başlamadıysanız hiç başlamayınız.
Camel içiyorum 6 senedir düzensiz içtiğim zamanlar farklı markaları deniyordum ya da otlakçılık yapıyordum 1 sene sarma içtim birde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık