Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Sabo

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    160
Neden arkadaş olalım diyor diğer amiral neden amiralleri gönder diyor biraz düşün bence bulacaksın. :)
Ve adamda kenbunshoku haki var mangayı inkar etmeyin.Darbe yediği yeri koka ile savunuyor.



Şimdi öyle diyorsun da Crocodile ile Ace arasında belirgin bir fark var diyemeyiz bence.Hani gördük Urouge komutan indirmiş.O adam da 550 milyon eder bence Ace kadar güçlüdür.Croco o komutanı indiremez mi bence indirir.Hadi Ace o komutandan daha güçlü diyelim yine de Croco ona denktir bana göre.O yüzden oradan birşey çıkmaz.
K.hakisi olmayan armament savunması yapamıyor yani. Peki. Dof kör anladık. Yüzüne gelen darbeyi göremiyor ya.
 
Crocodile için de amiral gönderiliyor ne gönderecekler ki başka :/
Önceden dediğim gibi Dofi amiral ile dövüşecek gücü olsa 15 dk. olsada dövüştürür sonrada işim var daha sonra dövüşelim der yollardı.
3 yıl üzerinde durulan karakter amiral ile bırak dövüşmeyi kıytırık meteor saldırısında terler akıttı.

Sabo ise birkaç bölüm gösterildi Fuji ile dövüştü bu adam amiral ile dövüşebilecek güçte olduğu gösterildi ve gitti.

Dofi amiral ile dövüşecek güçte olsa g4 Luffy herhalde Kaido ayarı olması lazım ama Cracker'de patladı...

Luffy adam gibi biriyle dövüşsün netleşir.
 
Neden arkadaş olalım diyor diğer amiral neden amiralleri gönder diyor biraz düşün bence bulacaksın. :)
Ve adamda kenbunshoku haki var mangayı inkar etmeyin.Darbe yediği yeri koka ile savunuyor.



Şimdi öyle diyorsun da Crocodile ile Ace arasında belirgin bir fark var diyemeyiz bence.
Hani gördük Urouge komutan indirmiş.O adam da 550 milyon eder bence Ace kadar güçlüdür.Croco o komutanı indiremez mi bence indirir.Hadi Ace o komutandan daha güçlü diyelim yine de Croco ona denktir bana göre.O yüzden oradan birşey çıkmaz.
Ace=Jinbe.
Luffy daha ilk arc'larda Crocodile'ı indirdi. O anki gücü ile Jinbe'yi indirebilir miydi? Bilinçsizce haki kullansın ya da kullanmasın bence indiremezdi.
 
Objektif olunmayan durum derken?

Hız= Sabo'da ateş meyvesi var. Çeviklik veren bir meyve.
Zırh hakisi= Bu adam o yaşa kadar zırh hakisi kasmış. Kraker'in hakisi Dof'tan fazlaydı Luffy'nin dediğine göre.
Meyve= Ateş ipi yakar herhalde. Logia avantajı da var. Öyle hakili darbe alsa da tamamen yemeyecek darbeyi.
Fiziksel güç: Küçükken Ace ile neredeyse denk, Luffy'den ise üstündü. Bu Shounen seri gereği aynı şekilde devam ediyordur. Hem de sadece haki kasan birisinde daha da uçmuştur fiziksel güç.

Her karşılaştıralacak şey açısından Sabo üstün işte. Gayet objektif Sabo'ya verenler. Roger vs Dof açılsa Dof'a verecek adamlar Dof'a oy verenlerin yarısından fazlası.
Senin şu yazdığın gibi gerekçe sunan insan görmedim ben çok, bu şekilde yorumlar olsa o objektif olmayan Dof'a oylayan kitle de sana şu şekilde cevap verirdi.

Hız: Doflamingo'nun çok sağlam refleksleri ve inanılmaz bir çevikliği direk tarif edilen bir durum. Adam seride karşısına çıkan karakterlerin darbelerinden hızı sayesinde direk kaçınıyor zaten. Bu konuda denk olduklarını düşünüyorum.

Haki: Bu adam o yaşa kadar zırh hakisi yapmış dediğin Sabo'nun yaşı 22 iken Dof'un yaşı 2 katı Sabo'nun. Dof asıl bu zamana kadar kim bilir neler yaptı kendini geliştirmek için. Artı bu adam da kral hakisi var. Hadi kral haki olmasına rağmen haki konusunda denktirler diyorum.

Meyve: Ateş dediğin olay Akainu'dan görüldüğü üzre en fazla organ yakabilecekken Dof direk organlarını dikip iyileştirebiliyor. Dof'un meyvesinin yaptığı olayları burada sıralayacak değilim, ortada zaten. Meyvede uyanışa geçmiş direk adam ki bu meyve seride verilen en güçlü meyvelerden. Adam direk çevresini etkisi altına alıyor. Hele Sabo'nun meyve konusunda daha taze olduğu şu noktada, Doflamingo bariz üstün bu konuda.

Fiziksel güç: 8 yaşındayken bile işkencelerden sağlam çıkmış, "canavar" diye tabir edilen bir adam Doflamingo. Luffy hariç karşısına çıkan Aokiji de dahil hiçbir karakterin darbesinden etkilenmemiş bir adam. Bu konuda da şu an için aşağı yukarı denktirler diyorum.

Bu denklemde Dof meyve farkıyla Sabo'ya üstün gelecektir bana göre. Bende kalkıp burada Doflamingo, Sabo'yla kukla gibi oynayıp Luffy'nin üzerine salar diyebilirim lakin gerek yok böyle gözlükle, boruyla ahkam kesmeye.

@Monkey D. Dragon Sabo amiralle belirli bi süre karşı karşıya geldiği için denktir deniliyorsa, Dof ve Aokiji'nin karşılaşmasından da Dof'un amiral dengi olduğunu ileri sürerim ben sana. Sonuçta Aokiji'nin çoğu kişiyi felç eden buzlu saldırısını saniyeler içinde kırıp, karşı atağa geçebiliyor bu adam. İkisi de amiral dengi yani, nedir Sabo'nun üstün olduğu durum bu konuda? İlla Dof'un karşısına yemediği için çıkmıyor, Fuji'yle takılıyor mu diyelim adama?

Gerçekten ben de sizleri anlayamıyorum. Daha fazla diyebileceğim bir şey yok bu konuda.
 
Luffy yüz küsür bölümde Croc indirmiş, sırf arc bosu düşmek zorunda diye :bilmem: Dof düştü diye onu düşürenler ondan güçlü olmuyorlar. Law ve Luffy ikisi aynı anda dalsa bile Dof'u alamazlardı :a:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık