Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marco vs. Donquixote Doflamingo

Kim yener?


  • Kullanılan toplam oy
    159
İki tarafında meyvesi olmasa aşağı yukarı aynı seviyede olurlardı diye tahmin ediyorum (haki, fiziksel kuvvet, dövüş kabiliyeti vs.) ama işin içine meyvelerde girince Marco ağır basıyor..
 
Marco kaptanını bile koruyamayan bir tayfa mensubu, ellerine kelepçe yediği an bitmiştir zaten.
 
Güç olarak marco ile denk görmen yanlış o yüzden dediğine kısmen katiliyorum.Luffy 300 mlik adam iken marco yonkou 1.kaptani
 
@RedTeroR Nasıl dayanak olmaz yav.Adamın kardeşlerini biçiyor adamlar tam güç savaşmayacak mı yani ? Üstelik adam şekil bile yaptı savaşta.Kizaru Beckman a hehe komikmiş kardeş derken Marcoya plan program yapmış.Garptan o yumruğu yemese belki farklı şeyler bile olabilirdi.Garpın o sağlam yumruğu bence baya etkiledi Marcoyu.




Hıhı.
Söylediğim gibi bi dünya sebebi vardı tüm gücünü kullanmak için ama Oda, WB tayfasını yoldan çıkaracaktı bu yüzden dikkat dağınıklığı yada babanın son emri gibi nedenlerden dövüştürmedi bu adamı. Ya birilerini korurken gördük yada dikkati dağınıkken. O yüzden bir vs bir olayına zaten uygun olmayan HQ için Marco'ya vuruş gücü yetersiz demek bence doğru değil.

@Millennium Wizard G4 iç organları bitmemiş bir Dof'a nasıl etki ederdi bilemiyorum ama bence yazdığın o durumlara düşmeyebilirdi. Marco Aokiji'ye bi anda çıkıp vuruyor, orda planlı programlı bi durum yok. Luffy'nin gideceğini görüp hemen olaya müdahale ediyor yani birinci öncelik vurmak değil kurtarmak bu yüzden adamın vuruş gücünü çokta yermeye gerek yok.
 
Görende diğer komutanlar marineforda katliyam yapti bir marko sadece sağ sola tekme salladı dicek saten savasta etkin kişiler kapisti yenilenler beyazsakal, normal askerleri,birkaç düşük seviye komutanları,ors,ace,mario, marinedede dev komutanlar bide normal askerler onun dışında katliyam gibi şeyler yoktu
 
Marcoda okadar muazzam bir savuma varki,saldiri gucunu kısarak dengelemis Oda.

O savunmanin ustüne,cok güçlüde bir hasarı olsa,Wb kadar güçlü olur zaten.

Bence marco amiral dengidir,Sakaya yenilebilir,digerlerine yenilmez.

Dofta,amirale yakın bir gucte.

Denk kapisirlar.
 
Marcoda okadar muazzam bir savuma varki,saldiri gucunu kısarak dengelemis Oda.

O savunmanin ustüne,cok güçlüde bir hasarı olsa,Wb kadar güçlü olur zaten.

Bence marco amiral dengidir,Sakaya yenilebilir,digerlerine yenilmez.

Dofta,amirale yakın bir gucte.

Denk kapisirlar.
Aokiji ile Saka denk adamlar. Marco Akainuya kesin yeniliyorsa Aokijiyi de yenilir. Dof amirale Marco kadar yakın değil.
Marco net kazanır.
Marco bi amirale karşı %20 şansa sahip, Dof'un ise hiç şansı yok.
 
Birisi kuş, diğeri kafesçi. Sonuç gayet ortada. :) Dof önce Marcoyu kafese alır Marconun hareket kabiliyeti kısıtlanır. Akabinde uyanışla çok rahat kazanır. :)
 
Marco, Kizarunun ışın yağmuruna kafa atıp dalga geçmiş adam. Dofun saldırılarına sadece gülümser. Dofun, Kizaru kadar saldırı gücü olduğunu düşünüyorsanız başka tabi '':)''
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık