Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850: Umut Işığı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pedro severlere birde şunu hatırlatmakta yarar var.Ben helal olsun dedim.Hemen puddingin ne mal olduğunu anlamış orada işini bitirecekti.Tabii bizim tayfa sevgi modunda olduğu için izin vermedi.Bir gün bu hareketlerin bedelini ağır ödeyecekler ama ne zaman....


Sadece Luffy şeklinde düşünmüştüm ama meğer farkında olmadan tüm tayfa için bir şey hazırlamış demek. Zaten Oda bu sahneyi ve sözleri boşuna yazıp çizmemiş. Sanji için ileri geri konuşanlar için Oda'nın tokadıdır bu.
Eee ne olmuş tayfa için yemek yaptıysa.Yemek yapıp kendini affettireceğini sanıyor aklınca.Ve ne yazıkki seride de böyle olabilir. :( Ama normalde saçma.Kimse onca satıştan sonra bir yemeğe unutmaz herşeyi.Ama tabii tayfa çok pozitif işte seride Pollyanna yanlarında staj yapar o derece. :/
 
Hala BM'ın adamları nasıl inecek diyen var yahu? Şaka gibi.

Dressrosa'dan da mı ders almadınız? Nami ve Brook'un dövüşlerinden, ayna dünyasından da mı ders almadınız?

Big Mom düşecekse o ordudaki tipler, gösterilen adamları bize yakın olan kişiler tarafında takır takır indirilecek. Mantığına yatmaz ama arc başı Oruç vs 4.komutan diye dövüş açılsa Oruç'a oy çıkmazdı şu forumda.

Reiju'nun rakibi Galette mi oldu? 2-3 sayfada indirecek rakibini bir şekilde.
Bobbin vs kitaptan çıkan birisi dövüşü mü oldu? Kitaptan çıkan 2-3 itişmeden sonra indirecek işte.
Opera vs davetli birisi dövüşü mü oldu? O davetli yiyecek Opera'yı.

Ödüllere o kadar takılmayın yahu. Bu adamlar en az 20-30 yıllık korsan. Dakika başı kötü işler yapıyorlar. Oruç'un 2 yıl önceki ödülü 108 milyondu. 2 yıl sonra 2'ye katlasa ya da 250 milyon olsun hadi. 300 olsun. Kraker'in ödülü 860 milyondu. 4.adamın ödülü de 600-700 civarıdır. Ha adam 2 katı ödülü olan birisini yemiş işte.

Sanji'nin 4 kardeşi var. Bunlar 4 kişiyi kafadan götürecek. Oda yahu bu adam Oda. Az okuduğumuz seriden ders çıkaralım. Ayıp valla.

Smotthie'yi Jinbei bile alabilir bir şekilde. Meyvesi ters geldi der. Özel güç çıkarır hop 2-3 bölüme düşürür. Vinsmoke Family vs Katakuri yapar. Aileye toplu şekilde aldırır.

Oda'ya dövüş konusunda güven olmaz. O yüzden kafanızdaki güç dengesine çok güvenmeyin. Bu adam Yonkou 3.adamına hiç darbe aldırtmadı ama sadece boşuna 11 saat harcattı. Sonra bakın tek saldırı ile devre dışı bıraktırdı.

1 bölümde bitti adamın işi dövüş 2-3 bölüm sürse de. 11 saat sürse de tek hamleyle 3.adam devre dışı kaldı. O yüzden her şey için hazırlıklı olun. Oda, arc sonu çoğu kişinin kafasında kurduğu dengeyi tekrar sarsacak.
 
Abi eve gelene kadar o kadar çok gazladılar ki, mangayı açtığımda kalbim küt küt atıyordu dedim bu kadar heyecanlılarsa Shanks falan geldi heralde. 10 kişiden duyduğum teori tutmuş :D Neyse güzel bölümdü çok iyiye bastım.
 
Bu arada ben Luffy ve Nami'deki mühüre takıldım. Sugar'dan sonra başka bir mutlak güç daha gördük sanırsam. Mühürlendi mi kurtulmak imkansız gibi duruyor. İlginç ilginç meyveler arkadaş...
 
Big Mom'ın Germa'ya karşı planı tutar yalnız. Kadın tek başına bir denge unsuru yapacaklarından haberleri olsa en fazla canlarını kurtarırlar. Adamları düşebilir belki ama kendisi zor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık