Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ne Zamandır One Piece Takip Ediyorsunuz?

2008 in ekim ayıydı liseye başladıktan 3 hafta sonra izlemeye başladım ne zaman güncele geldim hatırlamıyorum.
Manga ya geç başladım Marinford la birlikte başlayabildim ancak şuan animesinden ziyade mangası daha keyif verici mangayı çıktığı gün okuyorum ama animesini bekletiyorum 2-3 ay biriktirip öyle izliyorum.
 
Lise 2 yazinda baslamistim. Anime guncele geldigimde shabondydeydi. Impel dawni mangadan okudugumu net hatirliyorum. Kafadan 6-7sene olmustur.
 
2016'nın ilk aylarında başladım ve 1-2 ayda 700 bölümü bitirdim. KF ile beraber mangaya geçtim, animeyi bıraktım.
 
2015den beri takip ediyorum. 2 ayda MF 'ye gelmiştim animeden MF bitince tavsiyeler eşliğinde mangaya geçtim.
 
Üniversite 2. sınıfta başladım ev arkadaşım zorla izlettiriyordu bana spoiler ları yiyince ısıntım 1.5 yıl falan oldu başlıyalı
 
İlk arlong arcda sanji dövüşünü izlemiştim yıllar önce. Geçen yıl Naruto ve gintamada güncele geldikten sonra başladım sonra Dressrosada iyice slayta dönünce mangaya geçtim.
 
22 yaşında falandım sanırım küçükken show tv de basket die çizgi film vardı kırmızıkafa hanamici ne oldu ona ne güzeldi tekrar bulsakta izlesek derken ; olay arifin mancesthera attıgı golü arıyordum nasıl buraya geldime döndü . Kendimi anime sitelerinde buldum aradan 10 yıl geçmiş hala çocuk gibi anime izleyip manga okuyoruz hatta işi geliştirip mahwa ve novel okumayada başladık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık