Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ne Zamandır One Piece Takip Ediyorsunuz?

4 kasım 2014 te 3 büyük dediler birine başla dediler bende baktım ilk 10 bölümlerine hasır şapkalı gobel daha eğlenceli geldi.1 ay içinde güncele kadar yani dressrosa arcına kadar izledim(ne günlerdi).Sonra Mangaya başladım.En iyi çeviri tortuganında ordan buraya geldim
 
Law'ın çocukluğu üzerine çıkan bölümlerde güncele yetişmiştim.
Seriyi ise uzun zamana yayarak izlemiştim, herhalde seriye başladığım zamanlarda Dressrosa yeni yeni başlıyordu.
 
13 yaşında falandım star tv de kaçırmadan izlerdim aklımda hep hasır şapkalı cocuk olarak kalmış. Yıllar sonra internetin yaygınlaşmasıyla internetten izlemeye başladım daha sonra burayı buldum site yeni açılmıştı en eski üyelerinden bir tanesiyim aslında.

Şuan 27 yaşındayım 14 yıldır seriyi takip ediyorum.

Not: 2009 yılındaki hesabımı imla kurallarına dikkat etmiyorum diye kapatmışlardı şaka gibi neyseki yönetim artık çok daha iyi eskiden forumu Türk Dil Kurumu resmi sayfası falan zannediyorlardı sanırım.
 
Onu arkadaş değiştirmişdi başka bir üye vardı o kullanmıyormuş. Onun hesapla benimkini birleştirmişti.

@xSume ben yapmadım onu adminler biri yapmıştı. Kullanılmayan hesap varmış. Onla değiştirmişti.
O nasıl birşey niye iki hesabı birleştirmişler. Hani o hesabı sana verdiseler başka da iki hesabı birleştirmeleri garibime gitti.


Bu ara hazır buraya gelmişken One Piece'e başlayalı 6 yıl falan olmuştur galiba 2009-2010 civarı olması lazım ameliyat olmuştum. Yatarken canım sıkılıyordu. O sıra eski seriler yugioh pokemon digimon beyblade falan derken one piece'le tanışmıştım. O gün bugün bırakamadık :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık