Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 849: Bropper Aynalar Diyarında

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birazda Carrot'u konuşalım. Dehşet bir geleceği olacak gibi, hele Luffy'nin yancısı olursa potansiyeli sınır tanımaz. Pedro artık gelmez. Pekoms ile kanki hemde bir ayağı çukurda.

Mom da kesin düşer. Pedro bile kaç yıl vermiş. Bu kadın yenilince aldığı yıllar geri dönüyorsa düşmesi için bir sebep daha olur. Moriah'nın aynısı bir durum işte.
 
Pedro kendi tayfasının kaptanı ama Carrot herhangi bir yere bağlı degil. Carrot tayfaya gelsin:at:
Ben carrot'in tayfaya gelme ihtimalini cok yuksek goruyorum, su ana kadar izledigim ve okudum one piece'i biraz anlayabilmissem carrot zaten tayfaya katilacaktir cunku straw hat'larla bu seyahata cikmasinin arkasinda onemli bir sebep de yok, pedro gibi kilit rol de oynamiyor
 
Reijunun üzerinde savaş giysileri yok ..Buda önceden planlanmış bir şey olmadğını gösteriyor sanırım.Begenin planlarına denk gelmiş olabilir....

O değilde gerçekten bu bölüm ichijiden iyice tiksindim...Bir adam bu kadar mı gıcık olur .Sanji ağzının payını verecek şöle dudak üstüne topuk deseni zonk diye ....
 
Yalnız Bege'nin Reijuya saldırması gerçekten mantıklı. Düşünsenize herifin Big Mom üzerinden bir planı var ve bu planın başarılı olması için Big Mom'un güç'den düşmesi lazım. Bunu elini bile sürmeden nasıl yapabilirdi bu herif?
Vinsmoke ailesi adaya ayak bastı ve iki tarafı birbirine düşürmek için kendince zayıf gördüğü bir halkaya pusu düzenledi.
Şimdi Judge ve ailesi kızının durumunu görse soluğu Big Mom'un yanında mı alırlar yoksa kaçarlar mı?

Gerçekten Bege Reijuyu bu hale soktuysa bu herifte zehir gibi beyin var diyebiliriz.
 
Aynanın içindeki olayları oldu bittiye getirip böyle kabul edin diye geçiştirmiş :D ( Benim için iyi oldu kısa kesmesi)
Oda milletin aklındakileri görüp BigMom'ı Brook'un karşısına çıkartmış bakalım ne olacak.
Arc'ın ortasında mini hikaye olarak Pedro ve Tamago'yu işlemesi çok hoşuma gitti. İnşallah haftaya tamamen Pedro vs Tamago görürüz. (İmkansız olduğunu biliyorum :( )
Reiju konusunda geriye kalan tatlı komutanla karşılaştığını sanmıyorum yoksa hala yaşadığını görmüş olmazdık. O konu büyük ihtimalle Bege'ye bağlanacak.
Bu arada Sanji :( :(
 
Reijuya bunu Puding yaptı bence. Dikkat edilirse bölüm başından beri Puding ve reiju kayıptı. Luffy ve naminin kulağınada Sanji ile evliliğini engellemek icin germadaki kardeşlerden birini öldüreceğini fısıldamıştır. Rrijunun gözlerindeki dehşette nami ve luffynin puding söylediklerini duyduktan sonraki dehşete benziyor zaten .Bu şekilde de bigmom pudingi sanji ile evlendiremez.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık