Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 848: Hoşçakalın!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KorsanlarKralıLuffy

Düğün günü puding ben sanjıyı ıstemıyom dicek bigmamda lanet olsun içimdeki müttefik sevgisine deyip pudinge dalcak.Sanji ne yapıyon kaynana o benim zevcem dicek ,bigmam atın bunları zindana germa benim olcak dicek. Luffy olanları ögrenir güm pat çat [ brook ve namı] bigmamın güçlerine karsı güzel kozlar .
 
Yalnız bu kız Sanji yi durumdan kurtarmak için intihar eder Sanji de bu olayı üstüne dert ederse izle ozaman power upı...
 

KorsanlarKralıLuffy

Bigmam yenilsin istiyorum luffy artık yonkou olması lazım 20 yılda 1 olsun artık. :oleyo2: Puding intahar etmez etse bişeye yaramaz. Germa puding öldü o zaman anlasma yatar dicek kapasitede degil sanjı olmadı baskasını verelim der.
 
Oda sürekli ters köşe yapıyor şuan herkes pudingden ya intihar yada bir kaçış bekliyor.Bence puding düğün sırasında sanjiyi sırtından hançerlicek :oleyo2: Tabi yıl sanji yılı olunca bunun olması muhtemel değil yalnız puding gibi bi karakterin Bm nin kızı olması bana nedense pudingten birşeyler çıkıcak gibi geliyor yani kız çok yapmacık kesin bir iş var bu işte 3.gözümü açar napar bilemedim.Ölmesi muhtemel ölsünde sanji power up alır belki :oleyo2:
 
Valla bro, sinir oldum orada!
Bir yere kadar heyecan için gösterip elletmiyor ama fazlası okuyucuyu sıkıyor:(
Yani orada haa fısıdamışlar haa şimdi konuşmuşlar haftaya belli olacak sonuçta.Gereksiz gizemler sıkıyor okuyucuyu:(

Pedro'da iyi yardırıyor çok fena hızlı.Neko'nun sağ kolu sonuçta belli bir gücü olmaalı.
Sanki Puding, One Piece'in ne olduğunu açıkladı. :artiz:
 
Pudding aslında niyetinin ne olduğunu söyledi. Başından beridir ihanet içerisindeydi. Fakat içinde iyi bir taraf da olduğu için orada ağladı. Bu kız çift kişilikli. sürekli gelgitler yaşıyor. Dediydi dersiniz.
 
Bu Puding in 3. Gözü var ya tabi vardır umarım ne işe yarıyor ki .s taşa maşa mı çeviriyor diyeceğim oda olmaz. Belki hipnoz falan ediyordur. Ama cidden ne dediğini merak ettim Luffylere o kadar dehşete düştüler yalnız. Puding gelip Sanji bana evlenme teklifi etti deyince Nami nin ayrı bir beti benzi attı. :D
 
Sanji Bm'nin tüm istihbaratı sağladığını bildiği için rol yapıyor olabilir mi? Kendi planını kolayca işletebilmek için Bm'nin istediği kelimeleri sarf ediyor mudur? Değilse Sanji'nin karizması çizilmekten ziyade tayfaya yakışmayan bir karaktere bürünecek !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık