Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 848: Hoşçakalın!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biliyordum bu brook bir patlama yaşanacağını :D şuanda bm adasındaki butun rhları kontrolune alabilir ve luffy açık kapı bırakır gıt ve dövüş bm inmeyecek diyenlere gelsin "Ruh Kralı" brook
 
brook adamdır adamdır dedim sonunda karizma bir sahnesi de oldu.
Sanjiye Luffy'i bilmiyormu sanki peh diye yükleniyordum ama omuzlarında Baratie olduğunu da hatırlayınca vaz geçtim. Hadi luffygil ile bir şekilde yoluna devam eder ama baratie'yi kim koruyacak? Robinle bu yönden ayrılıyor hatta böyle bakınca neden EL basıp şimdi bizimkilere sırt çevirdiği de anlaşılıyor. Robinin tayfadan başka önem verdiği kimse yoktu mesela. Sanjide yazık şu meşhur gif gibi olmuş ilk sayfada atılan. "this is fine"
Luffy için şu ara neye bağlanacak acaba modundayım sadece. Bir de şimdi düştü. Bu bomba BM'ye zarar veremez kesin o halde amacı ne bombanın? diyordum ki bu bölümle gördük ki pastası patlamayla bozulunca kayışları kopartacak BM. Onun öngösterimini gördük.
Bir de pudingin isyanı çıktı başımıza :/ fblerine bakarsak kaçması daha muhtemel ama luffygilin suratlarına bakarsak daha kötü bir şeyde mümkün.
Keçi nerelerde, görünmüyor çoktandır :gamyon:
Sanji'nin uzun bacaklı hatunla dövüşme ihtimalı var mı sence ? Hem kız olması hem çok güçlü olması, iki imkansızlığa karşı savaşmasını sağlar değişik bi piskoloji olmaz mı ?
Birde yorumunun baratie kısmına katılmıyorum, Sanji sadece tayfa olsa bile bu yola girebilirdi sonuçta aklıyla düşünen bi adam ve bizim tayfanın Mom+Germa'ya karşı şanslarının olmadığını biliyor olacaktı :bilmem: Yani yaptığının baratie olmasa bile geçerli bi sebepi var bana göre, kısaca adamdır :good:
 
Hala gizem üstüne gizem ekleniyor. Bir şeyi de direk açıkla be adam. Şu Puding'in söylediğini biz de duyalım n'olur yani.
 
Bölüme bakınca Sanji'nin Polyanna'cılığı daha da net gözüktü. Bu adam Enies Lobby'yi gördü lan. Ne saçmalıyorsun Oda sen ? Kimse ölmeyecek herkes musmutlu yoluna devam edecek he. Kendini kandırmaktan ötesi değil bu. Neyse..

Puding hiçbir prensesin yapmadığı bir adamlık yaparak prenseslerin "ağlama" aktivitesinden başka şeyler de yapabildiğini gösterecek sanırım. Yanlış anlaşılmasın, ağlamak Op prenseslerin için bir aktivite haline geldiği için böyle diyorum. Muhtemelen bu olay, (intihar vs.) olayları çığırından çıkaracak şey olacak. Kamabakka'da Ace'in ölüm haberini alan Sanji'nin makyajı nasıl aktıysa Puding de öyle bir etkiyle kendine getirir inşallah Sanji'yi.

Brook'un bu arcta önemli bir rol oynayacağı Mom'un meyvesinin ruhlarla ilgili olduğunun öğrenilmesiyle tahmin ediliyordu ki bu tahminler boşa çıkmadı. Brook başka biri tarafından aradan çıkarılmaz ya da oyun dışı edilmez ise ki görünen kadarıyla böyle birşey olmayacak, Mama'nın nötrleyicisi olacak ve Mama'yla dönüşen kişi ya da kişiler için hayati öneme sahip olacaktır. Eğer böyle olursa sağlam ödül gelir Brook'a.

Nami'nin de hava olaylarını nötrlemesi mümkün. Ancak mangaka bunu kral haki sayesinde Luffy'ye de yaptırabilir. Her iki durum için Mom dövüşü;

- Luffy+Brook+ Nami+ (Sanji)
- Luffy+Brook+ (Sanji?)
- Luffy+Brook+ Nami

seçenekleriyle olabilir gibi gözüküyor.

Benim kafamdaki senaryo ilki. Mom Vs. 4 kişi. Fakat Brook ve Nami'nin Craker vs. sinde olduğu gibi arka planda, Mom'un hava ve ruhla ilgili özelliklerini kullanamaz ya da etkisini minimize edecek duruma getirecek şekilde rol oynayacaklarını, saldırı gücünü ise Luffy ve Sanji'nin oluşturacağını düşünüyorum. Özellikle Sanji'nin bu vs. ye dahil olmasını istiyorum. Çünkü bir erkek olarak kurtarılan prenses modunda olmasını istemiyorum. Neden ?

1- Bu adam canavar 3'lüden biri. Kendisi için dövüşebilecek kapasiteye sahip olmalı ve sahip de bence. Luffy benim için dövüştü ve Mom'u yendi klişesi kadar irreti birşey görmek istemiyorum. İyi o zaman Puding'le yer değiştir olsun bitsin Sanji ?

2- Sanji'nin yılı 2017, bu belli oldu ve gücünü göstermesi gerek artık.

3- Kendisi için kurgulanan, geçmişinin ve ailesinin yer aldığı arcta ön plana çıkması gereken kişi A değil, B hiç değil Sanji'dır. Bu zamana kadar gördüğümüz tüm rezaletleri ortadan kaldıracak bir performans sergilemeli. Bu hem kendisi için hem de kendisini yıllar yılı ezen ailesi için önemli. Çünkü bana göre Germa'yı devralacak kişi Sanji. O yüzden Germa açısından bakıldığında "bu adam bizim liderimiz olacak kadar güçlü biri" denilebilmeli ;)
 
Son düzenleme:
Bigmom'un verdiği sözü bozacağını nerden biliyorsunuz ? Kadın bu bölüm bile çıkıp evlilik olsun salarım giderler diyor, demiyor mu ?
Bigmom verdiği sözü kendi şahsiyesizliği yüzünden bozmayacaktır eminim, o bomba yada Puding ile olacak bu.
O yüzden Sanji kadın söz verdi hemen inandı çok iyimser diye suçlamaya gerek yok çünkü kadın ben sözümü tutarım diyor, bilmem anlatabiliyormuyom.

İkincisi Puding bence Luffy'lerin ordan kaçmasını sağlayacak bişeyler yapmıştır çünkü eğer yapmamışsa oraya ziyarete gitmesi biraz havada kalıyor :bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık