Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Shokugeki No Soma

Soma 194 spoiler:

Hatam olmuşsa tekrardan kusuruma bakmayın arkadaşlar.

Bölümün ilk sayfalarında Regiment de Cuisine ile ilgili açıklama var.

Takımlar arası maçta, maçı kazanan bir takım üyesi diğer takımın üyeleri ile kapışmaya devam eder. Temel olarak maçların hepsini kazanan birisi kalana kadar karşılaşma devam eder. Regiment De Cuisine işte budur.

Azami bu karşılamadan bir fayda sağlamayacağı için karşılaşmayı reddediyor. Buna karşılık Joichiro, Azami'nin kazanması durumunda Soma'ya bu işi bıraktıracağını ve kendisininde Azami'nin astı olarak çalışacağı koşulunu öne sürüyor. Bu fikir Azami'nin hoşuna gidiyor ve karşılaşmayı kabul ediyor.

Maçlar Rebun Adası'ndan yapılacak ve detaylar maç günü açıklanacak.

Soma ve arkadaşları kaybedecek durumda oldukları için Joichiro bizimkileri eğitecek.

Joichiro, Azami'nin durumunu, bunları neden yaptığını falan açıklıyor. Joichiro geçmişleri hakkında konuşuyor.
 
İmkanı yok ya, Souma'nın babası ne yaparsa yapsın, o kadro çöp. Hadi Erina'nın ne olduğu belli değil. Limitlerini aşsın ve Souma da babasında özel bir up alsın ama diğer ikisi tek bir maç bile alırsa benim için biter. İshiki ve Kuga bizim takımda olsaydı daha mantıklı olurdu ya da Rindou sıkıldım deyip taraf değiştirse Tsukasa'yı yarışmadan çekse daha iyi olur.
 
Joichiro dünyanın her yerini dolaşmış ve durmadan yeni şeyler denemiş. Sanırım şu an en iyi eğitmen o olur.
Rindouyu ekibine katmaz Azami ama diğerlerinden kim olur bilemiyorum. Umarım baştakileri değil de sondakileri kullanacağı bi anlaşma olmuştur.
 
Joichiro ne fark atmış la öyle. Adam resmen dalga geçmiş sistemle. :) Üstün körü bakabildim ama bu bölümü uzun uzun okumak/incelemek lazım.
 
Oha Jouchiro'nun Doujima'ya 101-20 üstünlüğü varmış. Adam aşmış yahu. Sonunda geçmişten bir şeyler öğrenmeye başladık, güzel bölümler geliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık