Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM İtalya Ligi (Full)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osun sen kazanda fark kalmasın hiç.Bana çalışıyorsun ama bugün bana yarın sana.:oleyo2: İyi oynayıp kazanda ötesini boşver.:artiz:
Benim rakip de bana özel basmış belli olmaz benim maçda.:oleyo2:

Duygusallığa vuramazsın biz profesyoneliz lan.Yaakışıyor mu hiç.:artiz: Değeri verilen herkes satılır atasözünü bilmiyon mu futbolda.:artiz:

Adam sap gibi durmuş ne gelişme var ne şey.

@mfaruk Buldunmu sonunda taktiğini.:confused:
Bendeki adamların her biri gencecik fidanlar. Hangi birini geliştireyim:artiz: O yüzden hep en zayıf olanı antrenmana yollluyorum, eşit gidiyorlar böylece. Bellerin 95-100 civarına ulaşır sezon sonuna. Zaten bir noktadan sonra o puanlar anlamsız herhalde. Fark etmiyor gibi.

Gol atamıyom ben ya, gerisi önemsiz. Adamım satılsın, para gelsin kaşifi açacam forvet alacam oradan. 1 1 gitmez bu böyle:rolleyes:

Sendeki mane'yi ben sezon başından beri arıyorum. Daha önce 2-3 defa aldım ben o adamı. Seviyordum onu, gol atıyordu hep. Bu sefer bulamadım meğer orta saha olmuş, eskiden forvetti:oleyo:
 
@Will of D. çok şükür 2 farklı taktik oluşturdum. Özellikle son 2 maçımda çok iyi geçti. Önümde ki Milan palermo roma napoli sassuolo programı var. Özellikle bu maçları alırsam oldu bu iş demektir.
 
Geliştirip ne etçen zaten. Herif 96 la :( 100 den sonra hiçbiri gelişmiyor zaten. Ben iyi fiyat çıkmazsa satmam bunu full sterlinge yüklenip 150 yaparım artık herifi :D
Adama top gitmedikçe 200 olsa nolur olmasa nolur. Habire fovet kasıyon.:D Ortasaha iyi olmalı önce.
Sterline yklü isteseydin anlarımda Baleye en fazla 40 veririm:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık