Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İmparator Seviyesindeki Karakterler

New World'de Yonkou Gücünde kaç kişi çıkar?


  • Kullanılan toplam oy
    322
Güncel olarak bakarsak Dragon ve Mihawk dışında aklıma kimse gelmiyor. Ancak tabi yonkoular arasında da güç farklılıkları var. Yonkou olmak için gerekli güç seviyesini bilmiyoruz. Tek etken güç de değil. Bu yüzden Dragon ve Mihawk isteseler yonkou olurlar demiyorum ama bir yonkou kaptanıyla eşit güçtedirler diye tahmin ediyorum.
Şuana kadar gördüğümüz yonkou kaptanları dragonun pelerini etmez:D
 
Amiral seviyesi küçük görülüyor diyordumda Yonkou seviyesi aşırı küçümseniyor bence.Şahsen en yakın korsanlar Marco Mihawk ve Luffy
en yakın denizciler ise Garp Akainu Aokiji
birde Dragon var.
Şimdi Akainu karşısında hangi biri ezici bir üstünlük yakalayabilir kalbine kılıç sokulmuş bir halde?Hangisi wb ile kılıç tokuşturup gökyüzünü ikiye yarabilir?Hangisinin iki op meyvesi var?Hangisi ölümsüz?
Sırayla değerlendirirsem bu 6 karakteri Aokiji ve Marco zaten Yonkounun emrine girmiş adamlar.Luffy ise şuan bir komutanı destekle indiriyor.Mihawk bile saygı duyuyor aramızda ne kadar güç farkı var test edeceğim diyor,belki Yonkounun tek atıp geçeceği commandera(Vista) takılıp savaş dışı kalıyor.

Akainu çok güçlü fakat bir Yonkou değil bunu gördük.Ha korsan olup tayfa toplasa 5. Yonkou olabilir anca.
Dragon desen zannetmiyorum.
Bir tek Garp eski haline yakınsa olabilir diyorum fikrim değişti biraz.Fakat şuan ki hali Akainunun aşağısındadır diye düşünmüyorda değilim yaşlılık sonuçta.
 
Op de soy önemli değil o kadar, Dof'un ailesi ve kardeşi zayıftı, law'ın ailesi de normal gibiydi. Hayal eden ilerleyen güçleniyor. Yoksa Garp ve Roger'ın babası falan diye gider.
Doğru ama koskoca devrim ordusunun lideri ve sakazukinin o tavırları falan güçsüz değil aksine çok güçlü bekliyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık