Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843: Vinsmoke Sanji

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji reyiz yine yaptı reyizliğini, bu konuda reyize sövmek, haksızlıktır. Hadi FB falan göstermese, direk tekmeyi koysa da yanlış anlasak neyse, baya baya kaybedeceği unsurları göstermiş Oda. Şunu da belirtmek gerek ki, en güçsüz kardeşi göndermek yerine kendi gitmek istiyor. Eğer bir planı olmasa, direk dördüncü kardeşi yollar da dayak yemesini sağlar idi. Tek başına, sizin(vinsmoke) tarafınızdayım ayağı yapıp Luffy'e planını açıklayacak bence.
 

Sinestram

KAPTANINA SAYGISINI KAYBETMİŞ BİR TAYFA DAĞILMAYA MAHKÛMDUR!
Roronoa Zoro
Zoro güzel özetledi zamanında, batshit crazy Sanji fanlarına kalsa "plan"ı olduğu için Luffy'nin kintamu'sunu kesip yedirebilir. Çünkü Planı var, plan. PLAAAAAAAAAAAAN.
 
Arkadaşlar Sanji neden satır aralarına vurgu yapıyor ki? Bir kere Sanji kesinlikle Germa 66 ve Big Mom'ın şuan başa çıkılabilecek birşey olmadığını biliyor fakat bundan daha fenası vazgeçebileceği şeylerden fazlasıyla tehdit ediliyor. Birde elleri olmadan tayfaya katkı yapamayacağını düşünüyor. Korsanlara hakaret ederken bir korsana damat oluyor. Adını ve bağlı olduğu aileyi ifade ediş tarzı sorunun önceliğinin ailesi olduğunu gösteriyor. Aslında kesinlikle bir planı olduğunu söyleyebiliriz. Luffy ile dövüşürken kelepçelerden kurtulabilir ve sonra Germa 66 ile Big Mom'ı karşı karşıya getirmeyi planlıyor olabilir.
 
Güzel olur çarpışmaları BigMom ile Vinsmoke'nin.

Smooty ve Katakuri ile , 4 kardeş (Sanji hariç)
BigMom ile de Judge dövüşür.

Ha ne olur BigMom öfkelenirse Sanji ailesinin katledilişini izler. Birde cuğara yakar mis.
 

İsmaeel

bence BigMom'ın eliyle çağırdığı şeyler antik silahlar olabilir. Hatırlarsanız balıkadam adasında prensesin bir diğer adı poseidon du. Poseidon one piece evrenindeki antik silahlardan biri ve yunan mitolojisindeki tanrılardan biri aynı zamanda. BİgMom'un çağırdığı şeylerin isimleri ise Zeus ve Prometheus. Bunlarda yine yunan mitolojisinden tanrı isimleri ve antik silah olabilirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık