Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 842: Şişmanlığın Gücü

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm iyi hoşta haftaya ara olması üzücü.

Şimdi hediye takasında şüphe uyandırıcı çizim yapmış Oda. Şu balıkadam arcdan beri beklenen bomba acaba Judgenin yüzündeki maskeyi mi düşürecek :D

Birde Sanjinin kadınlara zarar vermeme olayını Zeff'ten kapmış olması hoş mu olmuş kötü mü olmuş karar veremedim. Bu olayın derinlerden gelen bir anıdan kaynaklı olması konuşuluyordu öyle olsa daha güzel olurdu. Ölümü pahasına el kaldırmama durumu söz konusu çünkü biraz abartı gördüm bu şekilde.
 

MDL_Roronoa

Luffy'nin zeff gibi bir hocası olsaydı gene kadınlara tekme tokat dalardı. :D adamın dövdüğü ilk boss kadın la :D
 
Bölümü sevdim genel olarak. Cracker'in uçuşu küçümsenmemeli çünkü o sırada Luffy'nin bedeni nasıl bir etki yaptı bilmiyoruz. Anlaşılan King Kong Gun gibi bir etki yaptı ki adamın surat yamuldu. Tek kareye bakıp da küçümsenecek bir şey değil. Yani "aa göbeğiyle uçurdu nasıl yendi" gözüyle bakmaya gerek yok. Sonuçta adam G4 açtı. Bu tafaftan bakalım.

Ayrıca Oda'ya sallayanlar şunu da unutmasın ki Oda bir söyleşide "Luffy dövüşürken komik/eğlenceli görünsün istiyorum" gibi bir şey demişti. Sanırım bu forumda bir konuda vardı bu cümle. O yüzden bunu da unutmadan Luffy'nin dövüş tarzını eleştirmek lazım.

Edit: Cracker tam da tanışma partisi midir nedir oraya düşse ve Luffy'nin onu bu hale getirdiği öğrenilse 10 numara havalı sahne olur gözümde :cool:
 
Luffy nin g4 formunun 3. evresi olucak gibi genel kanıda bu yönde sanırım g4 ün bütün fonksıyonlarını seri sekilde kullanan bir luffy akar gider örneğin g2 ve g3 modlarını kombinlemesi hızlı gecişleri
 
Dressrosa + Law + Luffy vs Doflamingo
Orman Yaratıkları + Nami + Luffy vs Cracker

Bu gidişle yonko karşısında da asla tek başına duramayacak. Sağdan soldan yardım alarak rakiplerini yenmesi sadece beni mi sinirlendiriyor anlamadım ki.
 
Bu bölümden sonra,Teke tek dövüşte, Cracker>Luffy> Dof olduğunu düşünen tek kişi ben kaldım sanırım. :/

Sanji bu bölüm de aşırı karizmatikti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık