Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 839 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Germa'nın iç yüzünü gördükçe sadece 5 kardeşten ibaret bir güç olmadığı, farklı güçlü karakterleri de bulundurduğu hissine kapılıyor insan. Sanırım bu davetliler meselesi bir nevi kolezyum mantığında ilerleyecek.

Kolezyuma dövüşçüler gelir, içlerinde Hajrudin'i, Sai'si, Boo'su, İdeo'su olur. Sonra bunlar birleşir Allah ne verdiyse arc boss'unun karşısında yer alır.

Düğüne davetliler gelir, içlerinde Germa komutanlarından X,Y,Z olur. Tabi bunları kolezyum dövüşçülerinin birkaç level üstü olarak düşünüyoruz... Mangaka da bunlara bir sebep hazırlar, arc boss'unun karşısında yer alır ve bizimkilerle birlikte dövüşürler.

Mantık aynı. Aylardır dediğim gibi... Mom gidici ;)
 
Germa'nın amblemindeki kurukafa üzeri yıldırım işareti Niji'de de var. Neden sadece Niji'de var acaba ? 66 ise Judge'da var. Kartal birini simgeliyor mu yoksa sadece tarihte yaşamış askeri güçlere bir gönderme mi ?

Aslında bu işin aslı bence Germa 66 değil Germa 666 diye düşünmüyor da değilim. Killer Vinsmoke ailesinin kayıp üyesi, bir ''6'' eksik.
 
Kolezyum dövüşçüleri Dof tarafından aldatılıp oyuncak edilip bizim tayfada tarafından kurtarıldığı için bizimkilere saygı duymuş ve kafes içinden onları kurtarabilecek kişi olarak Luffy'i gördükleri için Dof familye karşı savaşmışlardır.

Burda Germa'nın böyle bir sebebi olması için Oda nasıl bir senaryo çizer bilmiyorum. Ama Big Mom ile Germa ortak olmuş. Bana zor ihtimal geliyor bunların bizim tayfa yanında olması. Ancak Big Mom bunları kandıracak ya da ölümle tehdit edecek ya da Germa'nın baştan beri isteği ortaklık olmayacak.

Diğer taraftan Luffy'e çöp gözüyle bakan Judge ve germa ne olacakta Luffy'i kurtarıcıları olarak görecek felan baya karışık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık