Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Enel

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 108 60.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 71 39.7%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Birka kökenli olduğu kesin mi? Bir de nefes almaya ihtiyaç duymaması bundan dolayı mı?

Seriye tekrar dönmesini iple çekenlerdenim :) Crocodile gibi bir boss'tan sonra Enel ile Oda çıtayı düşürmemeyi başarmıştır. Bunlar gibisi bir daha gelmedi, gelmez.

Meyvesi de en mükemmel meyve belki de ama şu kimseyi öldürmemesi falan çok üzücü bir tutarsızlıktı :(
http://www.mangareader.net/one-piece/279/4

Burada McKinley, Enel'in Birka'da doğduğunu ve orayı yok ettikten sonra Skypeia'ya geldiğini söylüyor. Nefes alma olayı da, bizim dünya gibi düşünülerek yazılmış. Belki One Piece evreninde uzayda da hava vardır.
 
Hızı yeterliydi aslında da en sonda rifle'a hızlı demesi sıvamaydı resmen. Amiraller tabiki başka düzeydeler ama ne adamlar amiral seviyesi görülürken böyle bir meyveye sahip olup, hayvan gibi de k.hakisi olan adamın b.haki ve dayanıklılığı olsa bile amiralliğin kıyısısından geçemeyeği düşüncesi garip geliyor biraz.
Haki var haki var. Bellamyde de haki var. Sen bi amiralin bi eline kairoseki kelepçe taktığını düşün. O zamanki Luffy saldırsa ve dövüşseler ne olur? Dayanıklılığı, gücü ve hızı amiral düzeyi için bence yetersizdi. Dediğin gibi rifle bile adama o denli hızlı geldi. K.hakide ise meyve ile beraber kullanımı gerçekten muazzamdı. Enelin meyve gücünü kullanması zaten iyi ona lafım yok. Fiziksel özellikleri veya korsanfan deyimiyle (çerloya selamlar) saf gücü amiralliğe çok ama çok uzak.
 
Arc bossu gibi arc bossu. Odanın böyle iyi tasarlanmış karakterlerden sonra dof gibi karakterler tasarlaması acı verici:(
 
Enel'i pek sevmem. Ancak bu adamın ciddi manada durdurulamayacak bir gücü vardı, Oda onu bu yüzden kimsenin olmadığı bir yere gönderdi. Adam 200 küsürlü bölümlerde çıktığında kafasına 500 milyon ödül biçilmişti. Onun ödülünü geçen miktar Ace'in ödülüydü, onu da 600'lü bölümlerde öğrendik. Çeviride de yazdığı gibi bu adamın herhangi oluşum ile bağlantısı olmaması bile çoğu şeyi açıklıyor. Denizci olsa Amiral, korsan olsa en kötü Shichibukai olurdu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık