Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Arkadaşlar bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Okul için kullanacağım. Oyun olarak belki arada bir LoL oynarım.
http://www.epey.com/laptop/asus-x556uf-xx045t.html
http://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-300-80q700lbtx.html
Şöle diyim eğer oyun ve grafik tarzı işler için kullanacaksanız Asus'daki GF930M ekran kartı çok sağlam.Asus'un yedek parça ve servis hizmetide daha iyi.Lenova sadece ram olarak fazla bide 1 TB Hdd var,oda senin kullanımına bağlı 500 gb yeter diyorsan Asus almanı tavsiye ederim.Asus'un tek dezavantajı bazen çok fazla ısınma sorunu yaşatıyor.Onuda bi laptop fanı alarak çözebilirsin...
 
Şahsi önerim Casper'e hiç bulaşmayın. Makina yanıyor resmen. Soğutucu kullanmama rağmen arada ısınıp kapanıyor. Adana'da otumamında katkısı oluyordur ama almayın şu lanet olası markayı.
 
Oyun oynamicaksan cok pahali bir pc gerekmez cok agir is yapmicaksin. Eger yinede iyi bir pc alim diyorsan islemcisi guclu alabilirsin bir bak i7 islemciler ne kadar. Bu aralar dolar firladigi icin pc ler el yakiyor. Benim 1800 tl aldigim asus 550 jk su an 2600 civari. Bu arada asus 550jk ve yeni versiyonu 550jx hem ekran karti hemde islemci bakimindan iyi. i5 ama i5 ler arasinda iyi olan bir islemciye sahip butun islerini gorur. Birde ssd alinca pc ucuyor. Asus serviside iyi kapidan alip yapip tekrar getiriyorlar bir sorun olunca.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık