Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakası yok. Ben ilerisinde dediğim sana seri içindeki zamandan 2-3 yıl sonrası için değil. O zaman ki Luffy seviyesi şu an ki Luffy seviyesi diye bir olay yok. Luffy'nin göstermedikleri var. Ve sen o zaman ki gibi şimdide aynısını dersen yanılmış olursan. Ben şu an attıkları vs'nin sonucuna görelim diyorum sen bana nelerden bahsediyorsun. Bu adam zorlandıkça daha fazlasını gösterecek işte. Karşısına ona daha fazlasını yapması gerektiren rakip çıktığında daha güçlü ataklarını gösterecek. Ben bu yüzden diyorum ki sen hemen oltaya gelme. VS'nin sonucuna felan görelim. O zaman ki seviye diye bir kavram mı var yahu?
Dediğim gibi diyecek bir şey bulamıyorum. :)
Her şeye bir bahaneniz var.
 
Yalnız millete yonkou astlarını küçümsemeyin diyenlerin kendileri küçümsüyor farkında değiller. Durdular durdular da Luffy koluna kesik yiyince konuşmaya başladılar. Hayırdır kesik yiyince mi rakibin güçlü olduğunu anladınız? :/ Luffy darbe almadan mı yenecekti bu adamı? Az geniş düşünün la. Anlık karar vermede bizim milletin üstüne yok.


Kesecek tabi. Çocuk mu var Luffy'nin karşısında?
Ahaha bana gider yapmana gerek yoktu hacı bizde bizde biliyoruz.Ben crackere ilk g4 le vurdugunda demistim.yeni demiyorum ckacker>doff birader luffy direk g4 açtı daha ne olucak
 
Dediğim gibi diyecek bir şey bulamıyorum. :)
Her şeye bir bahaneniz var.
Kardeş senin dediğin tarzda bir yorumlama görmedim ben. Senin dediğin gibi yorumlasaydım bir önceki bölümde derdim ki bir Kong gun ile Cracker'e tek attı. Ben özellikle bu kesitten dolayı burda şahlanmadım ki daha fazlasını gösterebilir sanıldığı kadar değildir diye. Şimdi spoilerden bir şey görmüşsün bir anda ondan dolayı bir şeyler yazıyorsun. Savaşta ne olacağı belli değil gördüğün gibi. Cracker olarak bildiğimiz şey meğer klonmuş. Adamın bisküvi meyvesi varmış. Anlatabiliyor muyum?
 
Zar zor yendiği ve Cracker ile diğer karakterler arasında Sanji-Franky farkı kadar fark olduğu tamamen sana ait bir düşünce. Ne mevzu bahis kişi ile Cracker arasında ne kadar fark olduğunu biliyoruz ne de Luffy vs Cracker'in sonucunu.

Özür dilerim. :üzgünüm:
Arasında fark olmadığı da tamamen sana ait bir düşünce.
 
Valla benim eski mesajlarım ortada. Luffy bu adamı alamaz diyordum hala da diyorum. Alırsa da kandırıldım derim :p Sizse luffyi kesemedi 1,2 vuruşa gider diyenlerden olsanız gerek o_O
Sen dersin şaşırmam. Luffy'yi yenme ihtimali olan herkes için dersin. Misyonun bunu gerektiriyor. :) Diyenlere söyle onu. 1-2 vuruş falan... Gülüp geçmelik yorumlar onlar.

@Edwar D. Newgate
Öyle göründü galiba ama atar yapmadım sana. :D
 
Bende aynı şeyi dediğim zaman aynı şeyi diyen kişiler vardı ama ortaya çıkmaz onlar :)



Crackerden güçlü iki adam var sanırım. Luffy Crackeri yense bile Luffy'nin yenemeyeceği iki kişi var daha.
Craker'den güçlü 2 kişi olduğunu nereden biliyorsun? Luffy'nin onları yenemeyeceğini? :(
 
Üstad, şu aşamada bu gibi şeyleri tartışmaya bence gerek yok.. Söylediğin mantıklı mı? Evet, saldırı gücü gerçekten önemli ama Bellamy'nin saldırısı da ancak o kadardı. Luffy sonra yine tekledi ve yerinden kalkamadı. Bana göre yeterli bir argüman değil bu. Kaldı ki haki ve güç dorğu orantılı olabilir. Ne kadar güçlüysen hakin de o kadar fazla olabilir... Bu hususta ne kadar yazsak çizsek bana göre çok bi anlamı yok.

Shanks ya da Kaido Luffy'i kesmek için hakiye ihtiyaç duyarmı, duymaz mı? Bana da söylediklerin olabilir geliyor ama dediğim bu hususta sadece fikirlerimiz var...

Şu an için en net olanı, hakin daha üstünse kesersin..
Mesele o kadar olması değil ki sonuçta aştı.
Luffy'nin hakisiz haliyle hali kalkanı kırması var. Keşiş örneği mi istiyorsun?

Law'un Vergo'yu kesmesi var. Bak bakalım kilicina Law'un koka yapmış mi?
Yapmaz niye biliyor musun? Çünkü keşiş gücü kılıcından gelmiyor, meyvesinden yani roomdan geliyor. Dolayısıyla kılıcına yukleyecegi haki rooma etki etmeyecegi için keşiş gücüne katkı yapmaz. Bu yüzden gördüğün üzere kullanmıyor haki. Ama kesti sonuçta niye? Keşiş gücü, kokali Vergo'yu asacak gucteydi. Ama ayni Law hakisiz iplerini bolemedi Dof'un niye? Çünkü o hakisiz ip hakili Vergo'dan daha sert.

Önemli olan total sertlik ve total saldırı gücü anlayacağın. Net olan bu .
 
Luffy fanları rahatsız. El birliği ile serideki en sevdiğim adam olan Luffy'den gıcık aldırdınız bana.
 

Yami


Zırh felan dediniz alın işte adam kukla gibi yaratmış.
Çok saçma.
 

karolla

Yeni spoilere göre kolunu yarıya kadar kesmiş. Luffy kanayan yere bastırıyormuş falan. Ezik ya. Zoro kendi bacaklarını yarıya kadar kesti banamısın demedi. Shiki kesti umursamadı. Bizimki trip atıyor :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık