Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crak oraya Luffy'i tutmaya gelmiş, adamın olayı basit.

Dof ise 50 türlü derde sahip, ayaklanan halk, amiral, hükümet, korsanlar, savaşçılar.... ve ailem dediği yamaklar. Adamın onca yıllık düzeni bozulmuş birde intikam peşindeki bir velet ve onun kankası ile uğraşıyor. Stres üstüne stresi var.

Şartlar eşit değil. Crack Luffy'e karşı çok avantajlı bir konumda ama yinede yenemeyecek. O kadar güzelliği Dof'a yap kukla ederdi hasırı.
 
Cracker e geçen hafta olan sempatim bu haftaki bu saçma olayla bitti.
Ağa ne güzel kol mol çoğaltıp dovusuyordu.
Puskevitten klon , beden yapip çoğaltmak nedir ya, böyle absurt yetenekleri sakız gibi oraya buraya çekiyor. Dof gibi buda çok yönlü. Amirallerin olayı büyüyor gözümde bu sayede.
 

karolla

Sizin atladığınız nokta şu: bu adam 1000 tane kukla yapabiliyorsa, 1000 tane kukladan tek bir tane hayvanat bir kukla da yapabilir ve içine girer. Pikanın taş adamı gibi devasa ve çok daha katmanlı zırhı olan hemide full kokalı gezen bir kılıç ustası.
 
Bende ekliyeyim eger Dof psikolojik olarak kendini kaybetmeyip savaşa odaklansa Law'ın ölmedigini görür öldü sandığı Law'ın saldırısınıda yemezdi Dof'a haksızlık yapılmasın.
 
Bende onu diyorum kukla muhabbeti Mingoda olacaktı. Eh kabul ederdik. Sorun çıkmazdı.
Bisküvi meyvesi ile kukla nedir ya nasıl bir fantezi bu :D
Çok saçma abi
Orda sonsuz tane yapabilirim dediği acaba sen ne kadar kırarsan kır ben istediğim kadar bundan yaparım anlamında da olabilir. Bisküvi olayıyla kukla değil gibi ama olay. Tam belli değil. O yüzden direk klon demeyelim. Bunu MR2.nin mumu gibi düşün. Ama çok daha özel. Mr2.nin mumu çelik kadar sert olabiliyordu galiba. Bu adamın bisküvitinden yaptığı zırh ise hem daha efektif kullanabiliyor hem de daha sert. Benim anladığım robot gibi bir şey yapıyor içinde savaşıyor. Bir bakıma iron man gibi.:D O bakımdan klon olmaz. Ama işte bundan sonsuz tane yapabilirim diyince de herkes bunlardan bir ordu yapabilir gibi de düşenebilir. Bisküvi ile bunları yapsın. Ama içinde bulunduğu zırhı o savaştırıyordur. Diğerleri nasıl savaşacak? O yüzden biraz daha beklemek lazım.
 
Yalnız G4 ü çok idareli kullanıyor mangaka. Doffla dövüşte 20 dk sonra demişti. Simdi de ertesi sabaha atlamış direk. Bir daha ki vs ye dövüşü gostermezse şaşırmayın :)
 
Orda sonsuz tane yapabilirim dediği acaba sen ne kadar kırarsan kır ben istediğim kadar bundan yaparım anlamında da olabilir.
+1 Bence iş Dof'un klonları gibi ya da Pica gibi olursa iğrenç olur :( İyice cıvımaya başlar işler, Oda böyle yapmaz inşallah. Meyve güçlerini bu kadar da esnetme be arkadaş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık