Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dört İmparator vs. Dünya Hükümeti

Kim Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    226

karolla

Ne yorum yapmışım zamanında diye bakayım dedim, Dünya Hükümeti'ni seçmişim. Cevabım hala aynı.
Ben de o dönem ne düşünüyormuşum diye bakındım yorumlarımı göremedim. Sen ve @Erkan12 bir tane yorumumu falan alıntılamış teee 2012den :) Anladığım kadarı ile yonkouları seçmişim. Gene yonkoular diyorum.

La erken gene senle tartışmışım. Kene gibi yapışsın gene :p
 
Akainu gibi bir azmana rağmen Yonkou diyorum.

Dünya Hükümeti ve Denizciler amiraller ve ne idüğü belirsiz Gorouseiler dışında pek güçlü eleman göstermedi.
Cp-0
Amiraller
Gorousei
Kor Amiraller
Shichibukailer tam güç savasmadiklarini gördük. Ee ne kaldı?
Yonkoular ise 4 Yonkou zaten apayrı bir azman.
İlk 3 komutanları çok sağlam. Her ne kadar Oruç Reis bir tanesini indirmeyi basardiysa da ben o herifleri Amirale yakin görüyorum.
Neyse Yonkoularin savaşçıları daha çok ön planda tutulduğu için Wg ve Hükümet bu konuda çok geride kaldı.
 
Shichibukilerin neredeyse hiç savaşmadığı ve hatta kiminin karşı tarafta savaştığı bir mücadelede bile sadece denizciler, çok ciddi bir efor bile sarf etmeden, en güçlü yonkou ve tüm güçlerini ve hesap dışı güçlü müttefiklerini "eze eze" yenmişken bir de koca hükumeti dördü alır denemez. İki yeni karakter görüp gaza geliyorsunuz.
Kale kuşatması gibiydi o savaş. Tarafsız bi alanda veya yonkou bölgesi olsa çok farklı şeyler olur. Wg kalesinden çıkıp böyle bi savaşa katılırsa işi zor. Üstelik savaş lordlarının çoğu yine Wgye ihanet eder. Dof zaten Kaidonun adamı, Mihawk Shanksla savaşmaz, Jinbeinin safı belli, Hancock zaten Luffy olmasa savaşa gelmez. Eğer Amirallerden çok daha güçlü adamları yoksa Wg kazanamaz. Zaten o yüzden güç dengesi diye tutturuyorlar.
 
Durum Shanks'ın savaşı durdurmasından belli değil mi zaten (shanks:" ya savaşı bitirirsiniz ya da bundan sonra rakibiniz biz oluruz") Adamlar ikinci bi yonkou ile savaşmayı göze alamadılar. Diğer bi değişle korktular. Onun dışında herkesin bildiği gibi wb de tam gücünde diildi. Burda belki aklı biraz garp ve goroseu karıştırabilir onları da 1 yonkuo nun alabiliceğini düşünüyorum.
 
Denizciler alır diyenlere bir sorum var. Luffy denizcilere dalacağı zaman tayfa ve müttefikleri 4 yonkonun toplam tayfa ve müttefiklerinden daha mı güçlü olacak sizce?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık