Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 837: Luffy, Komutan Cracker'a Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 106 59.9%
  • İyi

    Kullanılan: 53 29.9%
  • Orta

    Kullanılan: 11 6.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok kötü

    Kullanılan: 7 4.0%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açmaaaaağğğ! Mundar olur vs. Ben Kraker'in daha güçlü olduğunu düşünmeme ve ankette de Kraker'in üstün geleceğini düşünmeme rağmen açmamandan yanayım. Dövüşün sonucunu görelim ondan sonra :good: Zamansız açılan vs. lere çok üzülüyorum :(
Dövüş sonlandıktan sonra açılırsa ne manası var? Luffy Gear 4 bitmeden yenerse net Dof güçlüdür. Cracker Gear 4'e rağmen başa çıkabilir ve yenerse Cracker>Dof diyebiliriz. Bu vsnin sonuçlanması zaten bazı şeylerin netleşmesi demek.
 
Bölümden sonra kafamda baya bir soru işareti oluşmaya başladı.

Şimdi kid tayfası ittifak olarak mı bu işe girişmişler yoksa, ayrı ayrı mı?

Bu olay zaman atlamasının hangi döneminde gerçekleşti? Bege'nin Bm'ın yanına geçip evlendiğini, hatta çocuk yapıp biraz büyüttüğünü de göz önüne alırsak zaman atlamasının başlarında olduğunu söyleyebiliriz.

Hangi nova'nın karşısına kim çıktı? Kid'in karşısına 1 numara çıktıysa, o seviyesiyle yenememesi normal gibi. Şimdiki durumda ne olur ona bakmak lazım.

Zaman atlaması önceki Px'i gıdıklamayan, sonrasından tek atan g2 daha bir kaç gün geçmesine rağmen çöplere bile etki etmemeye başladı. G4'ü geç, g3'e bile gerek kalmadan belli seviyenin üzerindeki adamları yenmesi lazım(Cracker'ı katmıyorum, genel konuşuyorum.)

B.Haki keşke seride hiç olmasaydı, saf güç, k. haki ve h. haki yeterliydi bence. Logiaları yenmek için de h.haki, maddeyi özümseme veya belli teknikler bulunabilirdi sanki. Hadi herkesin kullanmasını geçtim, siyah siyah görüntüsü bile hoş değil. Bir düzene oturması lazım en kısa sürede.

G4 çok üstün bir güç de abi daha iyi çizemez miydin luffy'i ya, bi G2 değil malesef. Umuyorum batırmadan adam gibi g5 çizer de görürüz.
 
Beyler adam bedenine yemiyor darbeyi. Kalkanı ile karşıladığı şey için yapılan yorum: Cracker'a g3 işlemedi, ama Luffy normal yumrukla Dof'tan kan getiriyordu. Ayıptır.

Dof, normal yumruk ile kan kusuyor ama bunu bedenine yediği için kusuyor ve koka yok o sırada. Ve diyor ki bunlar etkisiz. Red hawk yediğinde de hazırlıksız yakalanıyor ve koka yok ama Law ne diyor? Kalıcı hasar bırakamadın diyor. Cracker'ın bedenine ulaşsa ondan da kan getirir emin olun.

Hayır öyle bir algı oluşturuldu ki akıllara zarar. Sanırsın adam koka yapıp g3'e kafa atıyor ve de hasar almıyor. İnşallah öyle bir sahne görürüz de o kafa nasıl yamuluyor hep birlikte anlarız.
 
Dövüş sonlandıktan sonra açılırsa ne manası var? Luffy Gear 4 bitmeden yenerse net Dof güçlüdür. Cracker Gear 4'e rağmen başa çıkabilir ve yenerse Cracker>Dof diyebiliriz. Bu vsnin sonuçlanması zaten bazı şeylerin netleşmesi demek.
Daha mesajından belli işte. Yenerse, ederse, yaparsa..

Dövüş sonlanmasa bile en azından Kraker'in Kong Gun'dan ne kadar etkilendiğini ve nasıl tepki vereceğini görmek daha sağlıklı olur. Yok iş ''ya göl maya tutarsa'' ya doğru gider işte böyle :)
 
Kabul edelim Gear 4 one piece evreninde daha önce gördüklerimizden farklı bir seviyede bu arada doffy tamamen meyve yetenekleri ve hızı sayesinde dayandı Gear 4'e ki darbe aldığı her seferinde kaç km yol yaptı belli değil :) ama luffy yavaş yavaş korsanlar kralı gibi davranmaya başlıyor bu kadar çabuk ciddileşmesine hayran kaldım :alkis:
 
Doffy, Luffy'nin G4'ünü gördükten sonra bana hergün gazete getirin, hapiste keyifle haberleri okuyayım dediydi. Doffy, Luffy'i gördü, bu yüzden böyle şeyler söyledi. Bundan sonra da yeni dünyada Luffy'den öncesi ve Luffy'den sonrası diye ikiye ayrılacak.
Cracker ile vs hakkında düşüncem belli ama G4 olayı ve ek power up ihtimali nedeniyle olabilecekleri tahmin etmek zor değil.
 

Rise and Shine

Nerede saçmaladı onu soruyorum işte. Cool gösterilmek istenen ana karakter de son sayfada G4 açana kadar dayak yedi.
İlk başlarda güzeldi fakat sonlarda Luffy bir King Kong yaptı yonkou kaptanı olan adam hemen bir vuruşta yere düştü şimdi bu saçmalık değilde nedir ben Luffy hep kaybetsin demiyorum ama böylede kolay kazanmasın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık