Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Şuan için vsler hakkinda bir sey demek imkansiz gibi bir sey ne desem boş gibi duruyor. Jack'in ilk önce kurtarilmasi lazim ama gazete de öldü yaziyor yani eğer Zunisha'nin o saldirisindan sonra orada Jack disinda sağ kalan yoksa Jack'i belki aramaya bile gelmezler orada ömrü boyunca bile kalabilir :D
Ama bence kurtarilacak ve İnu ve Neko birleşmesine kurban gidecek. Tabi bu sefer 1v1 değil 2v1 olacağini düşünüyorum. Drake'in kendi meyvesinin türüyle savaşacagini düsünüyorum bu bir yikimci olabilir.
Zoro ve Law eğer Shogunu erken indirirse Kaido vssinde Zoronun diğer yikimciyi Sanjinin ise 3. Yikimciyi ile savaşağini düşünüyorum. [Jackin karsisina ne Sanjiyi koyabiliyorum ne de Zoroyu :/]
Kaido karsisinda ise Luffy-Law-Kid üçlüsünü bekliyorum. Shabonye de gönderme yapmiş olur. Orada denizciler bunlar gercekten caylak mi diye şasiriyorlardi. Belki Kaido da şasirir dayak yerken :D
Bu arada biz Sadece 3 yikimciyi gördük acaba Kaidonun daha yakin adami veya ortaği var midir Shogun gibi. Eğer Law ve Zoro Wanoya gittiğinde Shogun orada olmazsa Kaido vssinde Zoro Shogunu alabilir. Kilic dişli kaplani Sanji [Olasi], Jack geri gelirse de onu da İnu ve Neko alir. Marco felan gelecek diyoruz bunlar kimi alacak? Kafam yandi yine :)
Kapak resminde Jack'in mezar taşı var.İntikam iç güdüsüyle İnu ve Neko'ya kurban gidecek reis zaten hikaye kurgulandı.2 vs 1 de öldürülecek :(
 
:)

Valla çok karışık işler gerçekten de. Marineford'dan daha büyük bir savaş olacak. Zaten Kaido da çağın gördüğü en büyük savaş diyor. Daha kimler vardır Allah bilir. Benim de aklıma Marco geldi. O da bir zoan kullanıcısı ve Neko nerde olduğunu tahmin ediyor. Böyle böyle bir olay var reyiz, gel bir Wano'ya akalım da diyebilir yani :) Öyle olursa ortalık nasıl karışır la abooooooo :oleyo: O değil de Weevıl manyağı da Marco'nun peşine gelirse gel cümbüşe :oleyo2:
Neyse Marco'yu hiç karıştırmadan bile ortada 3 yıkımcı (Jack kesinlikle olacak bence) + Shogun + Kaido. Yööööhhh anasını :fool: Bunlar 5 kişi.

Bizde muhteşem 3'lü (Jinbei de dahil) Law ve Luffy var. Kaido'ya iki kişi dalacağını düşünürsek kaldı geriye 3 kişi. Kaido gitti desek kaldı 4 kişi. Kaido lehine bir kişi açıkta kalıyor :hmm:

:)
O acikta kalani da Croco alir :a:
:D :D

Şaka bir yana kalmiyor gibi.
Kaido vs Luffy-Law-Kid
Jack vs İnu-Neko
Shogun vs Zoro
Sanji vs Yikimci [ Kilic dişli kaplan]
Drake vs Yikimci [Kendi meyvesinin farkli bir türü, Antik çağda dinazor savasi :sapkali:] Kim kaldi başka?
Eğer Marconun peşine Wevill takilirsa Marco da WB'nin gençliğini döverek. Diğer Yonkou'nun inmesine yardimci olur. Luffy belki Yonkou koltuğunu ona bile birakabilir. Nedense ben Luffyi Yonkou olarak kabul edemiyorum bir türlü :)
Kapak resminde Jack'in mezar taşı var.İntikam iç güdüsüyle İnu ve Neko'ya kurban gidecek reis zaten hikaye kurgulandı.2 vs 1 de öldürülecek :(
Kolay kolay kimse ölmüyor ama olabilir. 2vs1 de pek şansi olmaz zaten ama yine de olasi bir savaşta büyük zarar vereceğini düşünüyorum İnu ve Nekoya. Mangaka göstermediği 5 günlük savaşi 10 dk da bitirir :)
 
Lastik meyvesi dandik değilmiş. Lastik en iyi meyvelerden biriymiş. He canım he tabi.

Benim o laftan anladığım Akainu şu gücüyle bir ana karakter olsa 1 yılda KK olurdu gibiydi. Zaten h.haki aşması olayı felan var Chinjao'nun açıkladığına göre.
 
Son düzenleme:
Yıkımcıların hepsi büyük ihtimal Jack ayarı adamlardır.
Bu yüzden Sanji tek başına alamaz diye düşünüyorum.
Eğer bir vs olursa Dof olayındaki gibi biri hasar verir yorar son vuruş Sanji'ye kalır diye düşünüyorum.
Ha Sanji benim beklediğimden güçlü çıkarsa değişir o zaman :D
 
@Sir Crocodile

Luffy'nin koltuğu bırakma şansı yok cunku unvanı halk veriyor. Mom düşerse Luffy büyük ihtimal boş koltuğa layık görülecek. Çünkü en guclu dördüncü tayfa bizim tayfa olacak.

Kaido savaşında da,

Zoro vs Shogun
Sanji vs en guclu yikimci
Inu+Neko vs Jack
Jinbe vs yikimci

O boşluk var gibi görünen yerler de Shogun'un adamları tarafından dolabilir. Marco, Luffy'e yardım edebilir. Drake de shogunun adamlarından birini alabilir. Sonuçta herifin guclu adamları da vardır. Bir de yikimcilardan sonra gelen adam bir Vergo falan vardir herhal. Bayağı guclu ve kalabalık aslında karşı taraf. Tayfa bazında WB tayfasi kadar yok bence ama muttefiki saglam herifin. Buradan one geçiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık