Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karizma olarak zirveye oynar da yaptığı işte mihawk ve diğer kılıç ustaları ''kılıç ustalığı-samuraylık'' konusunda ryuuma etmez.Onun karizmaya ulaşamazlar.Yorumlarda hala yonkou altı amiral üstü,croco yu kesse sonra dof jozu yu yense,wb akainuya 2.5 altı vursa mihawk kk olurdu dense de adamın kimseyi tınladığı yok zaten :D Seri sonu ya yaşar,ya tek yer başka amacı yok karakterin.
Adam zaten çiftçiliğe sarmış.Yiyin birbirinizi der gibi :D
 
Adamlardan biri Mihawk'ı Karasakal'a eşit ya da daha güçlü Kaido ve Big Mom'dan da güçlü görüyor? Hacı soruyorum bu sonuca nasıl vardılar? Nerede mantık?
Biri de yonkou'nun 1. adamından güçsüz görmüş. Genele bak. Cımbızlamaya gerek yok. Orada da fanlar var ama bu forumdaki kadar değil. Oran olarak yani.
Edit: hatta sadece forum değil, Türk insanı olarak biz duygularımızı mantığımızın önüne koyarız genellikle. Bu tartışmaların, bu duyguların yansıması olduğunu düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Bence zoro onu yendi ve eğitimini tamamlamış oldu.Zoro beklediğimizden daha güçlü g4 gibi bir formla çıkabilir ilerde.Mihawk yenilince emekli oldu yanına Perona,terlik şort üçlüsünü alarak keyif çatmaya başladı kapaklar onu gösteriyor.Boşa tartışılıyor gibi yani :D
 
-manga
-databook
-hater of mihawk fans1111!!!
Vs.
Bu forumdaki aşırı fancılığı başka forumda görmedim.
Doğrudur ben karekterelere olduğundan fazla vizyon yüklemeye çalışanlara kılımdır.Bu aralar da Mihawk'da öyle bir çaba var.Parantez içim ona hitabendir.Fakat bu benim mantığımın önüne geçmez.Ben işlenilenlere bakarım çizilenlere,resmi açıklamalarına bakarım.Kendi mantığımı seri mantığının önünde tutmam.Oda çizer ben kabul ederim.Bir karekteri seviyorsam heryerde herşeyde en önde tutmam.Benim bu konudaki yorumlarımda çoğu zaman kışkırtma amaçlı işe yaradığını gördükçede yazarım :D.Bu saatten sonra da kimsenin Mihawk'ı küçük gördüğü yok.Bak ben kendi adıma bu adamı amiral dengi görüyorum.O kadar gömücü yorum yapmama rağmen.Amirallerin kafamdaki seviyeside ortada.Seni ne zaman görsem bu konudasın tepkilerin çoğu yonkou veya amiral üstü denilince ortaya çıktığını görmen lazımdı çoktan.Ki buda adamların en doğal hakkı.Benim düşümcelerim mantıklı sizin değil tiriplerinden de uzaklaş.Herkes gördüğünü yorumluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık