Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Şimdi kafa dede gelse Mom'a karşı şansı mı var diyeceğiz? Sugar'dan korumayan haki hiçbir şeyden korumaz.

Mom'u buralara getiren büyük ihtimal meyvesi, kadınlar geri planda kalıyor. Mom'dan H. Haki bile çıkmaz.
Amirallerde aslında yonkou olabiliri bu arc göreceğiz sanırım. Bu arc amiral yonkou Mom iner, gelecek arcta gerçek yonkou Kaido.
Don chinjao da olan h. Haki Big mom'da mı olmayacak.
 
İşte o Luffy'nin iradesiyle hareket eden ve meyve gücüne de sahip olan bi yaratık da ileride yenebilirdi. Tabi Moria nereden bilsin diyebilirsin ama yenemese bile o boyut ve o güç, iradeyle sağlam bi koz olurdu en azından. Bu açıdan Morianın planı çok da saçma değil ama tabi gölge ile olması işi sakat. Moria'yı dövdüler mi veya tuz muz bi şekilde gölgeyi çıkardılar mı bütün ordusu dağılırdı.
Ortalık nova kaynıyor, Luffy'yi özel seçmiyor ki. Hem Moriah bu işlere yeni girmiş biri de değil. Hayatında yonkou görmemiş bir nova bu işe girse tamam derdim. Bırak Kaptan-ı yonkounun ilk 3 adamlarını alacağı kesin değil. Kendi Kaptan-ı zorlarda tayfası ezik olduğundan kaybetse ölümsüz işlerine kafayı taksın ama bariz fark var.

Don chinjao da olan h. Haki Big mom'da mı olmayacak.
Amirallerde yok, Mom'da da çıkmaz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok inmez.Luffy Big Mom'ı tek başına yenemez.Yonkou dahil,oluşumunu devirmek için bir ordu lazım.Bu arc da Luffy'nin yanında kimlerin olduğunu hesap edin Carrot,Nami,Brook vesaire inmeyeceği anlaşılıyor.
Öteki türlü seri çok uzar. Bunu geçtim bu senenin Sanji'nin senesi olabilmesi için Bigmom'un inmesi şart. Öteki türlü elleri kelepçeli kaldığı için mi Sanji'nin senesi olacak bu sene ? :)

Ama bir konuda katılıyorum. Daha amiral seviyesi etmeyen birinin Mom'u yenmesi saçma olur. Bu yüzden Mom'a Sanji'yle birlikte de dalabilir belki Luffy.
 
Öteki türlü seri çok uzar. Bunu geçtim bu senenin Sanji'nin senesi olabilmesi için Bigmom'un inmesi şart. Öteki türlü elleri kelepçeli kaldığı için mi Sanji'nin senesi olacak bu sene ? :)

Ama bir konuda katılıyorum. Daha amiral seviyesi etmeyen birinin Mom'u yenmesi saçma olur. Bu yüzden Mom'a Sanji'yle birlikte de dalabilir belki Luffy.
Lola'nın adı geçti ya Big Mom'ı müttefik yapacak.Yonkou'nun emrine girmeden Nw de hayatta kalmak imkansız gibi birşey denmişti.Luffy Mom'ın tayfasına girmeden müttefik olmus olacak.Ayarlar bi şekil de.Asıl rakip Kaido :D
 
Amirallerde olmadığının kanıdı?
Elimde resmi kanıt yok ama hani zorlamaya da gerek yok. Belki yeni çıkanlarda olabilir. H. Hakisi olan kişiler illa bak bar diye bir şekilde vurgulanıyor.

Birde Mom'un hakisini falan bölüm yorumunda niye tartışamıyoruz, meyve haki konuşamıyoruz. Teach, Dofy, hatta gemi konuşuluyor.:/
 
Jinbei tekliyordu ama Moria final formunda olsa, öyle bir şey söz konusu bile olamazdı. Jinbei'i küçük gördü ve o yüzden öyle sonuçlandı bence çünkü Luffy ile olan dövüşünde kullandığı tekniklerinin hiç birini kullanmadı. Gölgelerini kullanarak pek ala başa baş dövüşebilirdi diye düşünüyorum. Doflamingo, Yonkou ve Amiraller dışında herkesi güçsüz görüyor. Mesela Croco'ya da altında çalışmasını teklif etti, Luffy'leri velet diye nitelendiriyor zaten. Bence forum aşırı tutucu sevdiği karakterlerin iyi yanını çok öne çıkarıyorlar, tipi bozuk havalı olmayan karakterleri ise dışlıyorlar.
Yalnız Doflamingo değil Dünya Hükümeti Moria'nın güçsüz olduğuna kanaat getiriyor ve o şekilde yolluyor.
 
Şu ana kadar anlaşılan en güçlü yonko oluşumu Linlin'de. şanksu daha küçük ölçekli bir yonko profili çizdi. WB düz korsan gurubunun lideriydi. Linlin ise bildiğin organize bir şekilde pozisyon almış ordulara sahip bir imparator gibi. Her şey planlı programlı. Bir organizasyonu var kadının. Linlin'i şu an kim saldırırsa saldırsın öylece indiremez.

Net inmesi en zor yonko Linlin durumunda. Tabi Kaido ve Teach nasıl bir durumda onları bilemeyiz. Ancak Teach'in bu şekil kendi krallığını kuracak biri olmadığı bariz. Kaido ise Linlin kadar organize çıkar mı sanmam. Daha çok ordu toplamış iskender havasında adam.

İnmesi en zor olan yonko Linlin o kadarcık adamla ve sırf hadi indirelim diyerekten indirilemez.

Sana Kaido tablosunu göstereyim :D


:ehe:
Yetmez onlar, Oraya biraz daha adam ekle de 50'ye tamamlayalım. Ama sonra Luffy tek başına hakkıyla yendi olsun:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık