Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 834: Hayalim

Bölümü nasıl buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pedro, "Mom'in, Jinbe kalibresinde adamı olduğunu bilmezdim" diyor. Buna sasirmasi ilginc. Bu kadinin tayfa zayif olabilir mi diye düşündürdü.
 
Bu bölümü okuyunca nedense aklıma değişik bir senaryo geldi.
Sanji'nin aile ve Bage birlikte BM'i indirmek için bir plan yapmış olabilirler. Fakat güçlerine güç katmak için bizim tayfayı oraya çekmek istemiş olabilirler. Normal olarak davet edilseler gelmeyeceklerini bildikleri için Sanji kozunu kullanarak Luffy ve ekibini oraya çekmek isteyip BM ile Luffy'i karşı karşıya getirmeye çalışıyor olabilirler. G66 ile Bage arkadakileri tutarken Luffy BM ile vs yapabilir ve BM'e yıllardır bu kadar yakın olan bu ekibin BM'nin açığını Luffy'e öğretip anlatıp veya kullanmasını sağlayabilirler. Düşük bir ihtimalde olsa Bage ( ne yazık ki ) bizimkiler ile bir olacak diye düşünüyorum.
 
Bege gibi bi adamla öyle bir kadından da anca öyle bir çocuk çıkabilirdi zaten. Daha kötüsü olamazdı. :artiz:

Bege çok net harcanacak bu belli oldu. Gebersin zaten.:mad:

Ceaser ne güzel adam öyle ya. Kötü şeylerin hiç birini keyfinden değil de zorla yaptığına göre tayfaya hayırlı olsun, kılıfı bulunur bi şekilde. ;)

Sanji'ye dövüşte ellerini kullanmamasını söyleyen Zeff'miymiş? :confused:

Ulan luffy ne adamsın ya, kaç yaşına geldin yaptığın şeylere bak. :)
 
Pekomsun son konuşmalarından ve Begenin o kendini beğenmiş gülüşünden anladığım kadarıyla Begenin bir planı var.
Big Mom'u indirmek istiyor olabilir. Yazdığım bir teori'de Bege'nin Shikinin adamı olduğunu tahmin ediyodum belki olabilir.

Pekoms kayalık bir yere düşerse kaplumbağa kabuğuna çekilip kurtulabilir ama zor gibi büyük ihtimal Jinbe tarafından kurtarılacak.

Big Mom'un bedeni devleştiren büyülü bir ilaç istemesinin en mantıklı nedeni Elbaf'ın Kaido'nun bölgelerinden birisi olma ihtimali geliyor. Yani tüm ırkları toplayacak fakat toplayacağı ırklardan bazıları diğer Yonkouların bölgelerindeyse ve bu yüzden ele geçiremediği ırkları bilim irfanıyla yapay bir şekilde elde etmeye çalışıyorsa Big Mom'un hayali tüm ırkların oturduğu o masada yemek değil o masadaki tüm ırkları mideye indirmek olabilir. Herhangi bir ayin felanda olabilir yani bu.

CC'nin yavaş yavaş karakteri işleniyor. Büyük ihtimal tayfaya katılacak. Karıya kıza düşkün olması ve Sanjinin CC'ye karşı sert tutumu iyi malzeme çıkartacak Oda.

Tayfanın adaya girmesi ile herifler her hareketlerini takip etmiş herşeyi biliyorlar. Karşı tarafta ya über bir meyve gücü kullanıcısı var Violet gibi ya da normal askerler takip halinde. Büyük ihtimal ikincisi söz konusu zira adada bu tür istihbaratı sağlayabilecek meyve kullanıcısı olsaydı Pedro ve Brook'u bulabilirlerdi.

Tamago'nun Jaguar Minkin yani Pedro'nun nerede olduğunu tahmin edebiliyorum demesi bana acaba? dedirtti.
Pekoms ve Pedro çok önceden Pone.'leri keşfetmek için denize açılmışlar sözde ustaları Nekomamushi'nin gözüne girmek için. Pedro Pekoms'a yarı yola kadar eşlik edip bir şekilde geri dönmüş. Jinbe'nin Pone.'yi Big Mom'a 2 yıl önce getirdiğini biliyoruz. Pekoms ts'den öncede Big Mom'un adamı olduğu için Pekoms ve Pedro'nun yolculuğunun 2 yıldan çok daha fazla önce olduğunu varsayabiliriz. Tamago'nun nerede olduğunu tahmin edebiliyorum demesi beni Maymun Kral teorisine sürükledi biraz... Yani Pekoms ve Pedro poneleri keşfetmek için çıktıkları bu yolculukta Pedro'nun tekrar Big Mom'un adasına uğraması üzerine nerede olabileceği tahmin edilebilen bir yer var. Önemli bir şey bu.
Big Mom'a cadı benzetmesi yapıldı kaldı ki öylede gözüküyor. Acaba Cadı-Prenses ilişkisi çıkabilir mi? diye düşünmüyor değilim.

Jr. Bege güldürdü :D

Yalama meyvesi diye meyvemi olur neğaptın sen Oda. İğrenç bir meyve , Caribou'dan zaten tiksiniyodum birde bu çıktı. Neyse umarım ölür giderde meyveye daha güzel birisi sahip olur. :ehe:

Sanji ellerini kullanmak zorunda kalacak büyük ihtimal. Ellerini kullanmamasında özel bir neden yok aşcılığı öğretirken Zeff yasaklamış.

Ablası da hiç rengini belli etmiyor hangi tarafta olduğunu bir türlü kestiremiyorum. Aizen'den beter aminyum. Babasına hançer saplarsa şaşırmam açıkcası.
 
Sonlara doğru müthiş olaylar olacak gibi ama şu kısımlar pek hoşuma gitmedi. Bir bölümde 4-5 tane yeni gizem oluştu, olaylar ne zaman çözülür bilemiyoruz :( Bir de eksik olan yan bir yonkou bölgesindeyiz, adadakiler her şeyi biliyorlar ama 3 haftadır bir ormandan çıkılamıyor bu kısmın tek açıklaması hikaye ilerlerken hasır şapkaların bir yerlerde oyalanıyor olması gerekiyor. Keşke bu oyalanma işini yonkou as adamlarından birisiyle yapsaydı da Luffy'nin güç seviyesini görseydik.
 
Bu Ceaser'in kalbi de logia değil mi abi? Her önüne gelen sıkınca hık mık diyor eleman. Aynısını Monet için de düşünmüştüm.
 
Bege'ye sanki kanım ısındı(Noluyo la bana :SS).
Big Momun kuyusunu kazıyor sanırım işler ilginçleşiyor bu kadın düşecek mi, düşmeyecek mi ya bune ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık