Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

karolla

Zoro>Luffy dediğini biliyorum.

Hadi onu da geçtim kendimi tam ifade edememişim. Yazdıklarının %99.9'una katılmıyoruz. Tam olarak söylemek istediğim buydu aslında.
Ben hiç bir zaman zoro > luffy demedim. Dediğimi gösteren 1 tane mesaj bul. Seninki her akpyi eleştireni chpli yapmak gibi bir şey.
 
Heh işte bak ben sana şunu açıklıyorum. Luffy ilgili bir durum oldu mu bunlar üzerinden onu yargılayan sensin. Şimdi ise diyorsun ki değerlendirmemiz için sağlıklı veriler olmaz. Ee sen bu veriler üzerinden değerlendiriyorsun. Aynı şekilde diğer karakterleri de yargılaman gerekir dedim. Konunun Luffy ile alakası yok. Bu Sanji'de ya da başka bir karakterde olsa bunu belirtirim sana.
Luffy'deki sorun Luffy'nin her zaman aynı şeyi yapması. Zoro da her zaman aynı durumlara düşüyormuş gibi direkt olarak damgalanmış; sıkıntı o.
 
Luffy g4süz sanjiyi bile alamaz.
Katılıyorum. G2 yumruklari yetersiz, Sanji de g3'u yiyecek kadar hantal değil. G4'un katkısı çok ucuk. Dof, G4 oncesi yumruklarin gidikliyor derken g4 sonrası ilk yumrugu yedigi anda bu nasil saf guc diyor. Sonra bakıyor 1233 km ucmus, ben buraya nasıl geldim diyor.
 
Luffy kral adam çok severim ama doğruya doğru. Son derece gevşek birisi bizim oğlan. :S Her an Zoro gibi tam güç hazır olamıyor. İster karakteri öyle deyin, ister mangakanın olayları anlatabilmesi için deyin. (Bence ana karakter kurbanı oluyor. :/) Neyse işte, Zoro kolay kolay Luffy'nin durumuna düşmez. Gücü yetiyorsa ezer geçer. Yetmiyorsa eğer zaten mangaka onu gücünün yetmeyeceği kişilere bulaştırmıyor pek. Bu görevi üstlenen genellikle garibim Sanji oluyor. :(

Edit: Sanji'den yeni şeyler göreceğimizden eminim. Ama olur da göremezsek G2 Luffy>Sanji derim. Çok net hem de. Fakat dediğim gibi; reyizden elbet bir şeyler göreceğiz.

Edit 2: Luffy'nin G4'ü kendisinden daha üst seviyede olanlar için tasarlanmış gibi. Kendi seviyesinde veya aşağıdaki seviyeler için G4 kullanmaz kolay kolay.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık