Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Valla bilemem. Z için konuşuyoruz zaten o da 65 idi kol gittiğinde.

Şimdi merak ettiğim bir şey var. Z en son 74 yasinda idi. Kolu 9 sene evvel kesilmiş yani. Ancak Wevil'in ödül 480 m. Biraz dusuk degil mi? Iki senelik arada shichi oluyor ve ödülü donuyor onu cikaralim. 9 sene once amiral kolu alacak kuvvette olan adam nasıl 7 sene sonra 480 m odulde oluyor? 9 sene evvel Teach gibi 0 iken birden ortaya çıkmış olsa ve amiral kolu alsa, başına da 200 m ödül konsa 7 senede anca 280 mi artırdı bu? Ilginç.
Kolu iki sene önce gitmemiş miydi? Yoksa ben mi yalnış hatırlıyorum?? :hmm:
 

karolla

Tuvalet kağıdı değil heralde, E.Oda kendi elleriyle manga kapağı çizmiş siz bakın diye ;)

Benim ne düşündüğüm ile senin söylediğin şeyin ne alakası var şimdi ? Benim düşüncelerim üzerinden lafı değiştirme kalkma istersen. Weevil'ın Z'yi yendiğini gösterir veya buna yönelik bir bilgi geçti mi diye sana soru soruyorum, sen ise olayı benim ne düşündüğüme getiriyorsun, ha illa Shichibukai / Amiral olayına takıldıysan Z'nin kolunu kaptırması onun Amirallik dönemine değil Amirallik sonrası Eğitmenlik görevi almasından sonra oluyor, 60 yaşını geçmiş ve emeklilik dönemindeymiş, aktif bir Amiral iken Shichibukai'ya kol kaptırmıyor.

Şimdi, sorularının cevabını aldın diye umuyorum, tekrardan sen şöyle düşünüyordun ama diye bir cevap yazmazsın umarım, çünkü orası beni bağlar.
Manga kapağı da değil. Jumpın kendi kapağı.

Kafana göre kurgulayıp yorum yapıyorsun :p
 
Ne haksızlığı yahu, Lufy ve bir sürü yandaşı Mom'u indirirken son vuruşu bırak Lufy yapsın.

Zoro'da o sırada Shogun'u bitirir yeni lider olur, tüm Wano'yu kendi bayrağı altında toplar. Herkes sonra tekrar şaşırır bu adam Nasıl kaptan değil diye.:D

Peşinden adaya Greenbull eşliğinde çıkarama yapan denizcileri Zoro ve Ordusu durdurdu, Wano eskisi gibi dokunulmaz diye haber yapar, bağımsız gazeteciler.

Hem bu sayede mangaka Zoro'nun gücünü tekrar saklamış olur, Luffy'nin biran önce onu yakalaması lazım.:D
Muhtemel bir senaryo shogun meselesi ama bakalım ne olur. Mangaka seri başından beri Zori'nin gücünü saklıyor zaten. Wano'da patlatsın artık da görelim. Yeni bir amiral doğuyor, bekle Wano :D
 
Shogun da Judge gibi hayal kırıklığı çıkacak.At fava bekle.Adam olsa Kaido'dan yardım istemez zaten.Hem yetersiz hem kişiliksiz çıkacak.

Zoro'nun epik bir galibiyet alacağını düşünüyorum.Shogun'un samuray onurunu yıkıp geçecek.Hayata küstürtecek gibi geliyor.Belki sonra seppuku yapar. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık