Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 833: Vinsmoke Judge

Bölümü nasıl buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben babasının dövüş tarzını sevdim. Ayrıca bu bölümde gördükki sanji sağlam bedende olsaydı vergo onun bacağını kıramazdı.
Catladi, kirilmadi. Katılıyorum. Catlasa bile bu iyice bitkin dusunce olurdu ki iyice bitkin olacağını sanmam çünkü bu adam kolay kolay açık verip darbe yemez. Judge'nin Dof etmediğine kesinlikle katılıyorum ama Vergo'dan da üstte bence. Ki her seyini koyarsa yenebilir Sanji benim dusuncem. Arc sonu Vergo'nun adı bile anilmaz.
 
Judge ve Dof vssi arasındaki fark Dofun meyve gücüyle ilgili. Öfkelenince kontrolü ele alıyor. Dofun fiziksel gücü Jozu etmez ama Jozuyu da kontrol edebildi. Judge'ın Doftan güçsüz olma ihtimali yok hatta daha güçlü olmalı ki yonkounun emri altına girmek yerine ortağı oluyor.
 
Judge ve Dof vssi arasındaki fark Dofun meyve gücüyle ilgili. Öfkelenince kontrolü ele alıyor. Dofun fiziksel gücü Jozu etmez ama Jozuyu da kontrol edebildi. Judge'ın Doftan güçsüz olma ihtimali yok hatta daha güçlü olmalı ki yonkounun emri altına girmek yerine ortağı oluyor.
Var bir şeyler zaten. Sanji'nin karşısında pek etkilenmemesi kafaları karıştırdı daha çok. Bakalım neler göreceğiz? Ayrıca 1 numarada da iş var gibi bir izlenim yarattı Oda.
 
Yahu ne emri altına girmesi?
Judge ile Dof'un Yonkou karşısındaki durumları aynı.
Doflamingo Kaido'nun adamı değildi iş ortağıydı bu bizzat law'ın söylemi.
Benzer şekilde Judge'de BigMom'dan çekiniyor ve onun desteği için ortaklık sağlamak için oğlunu evlendiriyor.
Hiçbir fark yok.
Dof'un hedefi dünyayı yok etmek , Judge'nin hedefi eski ihtişamına kavuşmak fark burda.
 
Dof bence daha güçlüdür Judge'den. Judge'yi tam göremedik ama Sanji ile olan dövüşünde pek üst düzey bir şey göstermedi. Sanji bence Babasından güçlüdür.
 
Alçak düzgün dövüşüyor gibi bir de kılıç kullanmana izin vereceğim diyor. Araya adamları sokunca DJ'yi iptal etti Sanji.

'İroniyi kes' dediği sahnede zımbırtılarla uçmayı güç sanmalarını alaya aldı sanki Sanji. Bunlar skywalkı görünce bile ağzını ayırır.

Baba şimdilik güçlü izlenimi vermedi bana ama ordusu epey sadık. Böyle bir ordunun sahibinde haoshoku çıkar mı acaba diye düşünmüyor da değilim.

Kaptan fena patlayacak yalnız.
 

karolla

Judge vergodan güçlüdür. Vergoya denk bir adamla hangi yonkou ittifak kurar.

Kaidou shogunu almış. Bigmom ise dofun yancısına denk adamı mı kendine alacak? bu kadar adam varken?

Kaidou - Shogun
Big mom - judge
Shanks - Marco (muhtemelen)
BB - Aokiji


Shogun - Aokiji - Marco - Judge (dof ayarı)

Bence bu 4lüden en zayıfı judgedir. Ve ben judgenin sanjiyi denediğini düşünüyorum. Adam diableyi eliyle tuttu fırlattı. Vergo diableyi yiyince ağzı burnu dağıldı.

Dofun meyvesi sebebi ile sanjiyi kitlediğini unutmayın. Sonuçta luffy de sanjiyi öyle kitleyemez. Ama yenebilir. Judgeden tek armasını beklemiyordum zaten.

Judge, sanjiyi bigmoma vereceği için biraz tokatlamak ve gücünü göstermek istedi. Ne yani bigmomum ittifak içine girdiği adam mugiwaranın 3. adamına mı denk? Judge sanjiye belli bir dozda saldırdı bence. Öldürmeyecek ama acı verecek saldırılar yaptı. Adam mızrağını koka bile yapmadı.
 
haki kullanarak o kelepceler patlasa bile kurtulma ihtimali var. fakat iş luffy düşüyor o kelepçeleri çıkarır yargıc amiral seviyesinde biri anlaşılan yonkou değil gibi görünüyor. Kullandığı teknolojik silahlarla ve ordusunun gücüne güvenerek ayakta durmakta Sanji güzelce tepeleyecek :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık