Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 833: Vinsmoke Judge

Bölümü nasıl buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özet geçsen sana zahmet gözlerimde derman kalmadı. :/
Koçlu moçlu bir resim var eğer alakası varsa şu şekilde bi kapak var.
651'in kapağında Sanji, koç olarak çizilmiş. Tu papi senin baban anlamına geliyor ama "your daddy" derken senin de bulduğun çiftleşme anlamıyla "who is your daddy" muhabbetindeki your daddy de olabilir. :oleyo:
Teoriye göre Sanji ile Nami evlencek hatta çocukları olacak. Papi baba demek ya oradan şey etmiş. İlk başta nami yazıyor. Nami de kurtarmaya geliyor Whole Cake adasına falan.
Tup-> ram o yüzden bir yandan da Ram father yani Koç babası, baba koç, Peder. :oleyo: anlamı çıkabiliyor. Koç veya koyun anlamına geldiğinden bir de Nami'nin üzerinde yattığı koyuna göz kırpıyor... Zorlamayın la. :(
 
@twei
Bulamadım yahu! :/
Nerden kalmış aklımda anlamadım ki... Herhalde filler anime bölümlerinin ya da yanlış çevirinin kurbanı oldum. Söylediğin iyi oldu. Hatayı anladık en azından.

Şunlar var Zeff'in gücüne ve haki kullanabildiğine işaret eden:
Ayrıca Luffy Baratie'den ayrılırken GL'nin ilk yarısına 'Cennet' denir demiş. İkinci yarısını da görmüş olma ihtimali var gibi.
Sanji'nin yemek verdiği fareler Tüm Keke Adasını yağmalayacak. Bu şekilde BM düşecek. :)
Balıkadam Karatesiyle övünen Kurtoopi'ye yenilmez değil de senin attığın tekmelerin bilmem kaç katını yiyordum her gün demiştir.

Ben Zeff güçsüz demedim bu arada. Sadece yenilmez lafına karşı çıktım. Yoksa reyiz gençken elbet fırtına gibi esmiştir :D

Ayrıca dediğin gibi ilk yarısına cennet dediyse ikinci yarısında işler pek iyi gitmemiş olabilir onun için belki de :T
 
Babası teknoloji ile elektromanyetik vuruş yapıyorsa sanji de diable yapıyor. Ayrıca sanjinin uçmak için o aparatlara da ihtiyacı yok. Keza hızlı hareket etmek için de. Sanji teknolojisiz bile o teknolojinin verdiği bir çok avantaja zaten sahip. Ama belki daha da hızlı hareket etmek ve bacaklarını daha güçlü kılmak için ayaklarına aparat takabilir.
Ciddi ciddi dusunurdrk sanji dovusmedi bence tartti diyebiliriz .
 
bu saatten sonra kimse germa dost olacak demesin. luffy bunun babasını öldürsün, namide ablasını. ulan insan kardeşinin eline o şeyi takarmı zalım çok gıcık aldım bundan sonra dövmezlerse bunları odaya söverim. aileymiş ne ailesi lan bunlar bildiğin kansız soysuz alçak hain. inşallah ölürler
Gerçek hayatta da boyleleri var ya ne traji komik
 
Nefret güçlü olmayı gerektirir.Sanji'ye kötü davranmalarının nedeni bu felsefedir.Bu ailede kötü imajı yok çünkü.Wall olayı da sadakat ile alakalı bir durum.4 büyük denizden birini yönetmiş bir ailenin lideri en az Dof ligi bir adamdır.Ki o amcada bu imaj var.Ki Sanji Yonji'yi zorlanmadan patetes etti.Aynı şekilde babasıda Sanji'yi pek kasmadan alaşağı etti.Gerçi bu daha çok Baba ile oğulun içlerini dökmesi gibi oldu.Özellikle Sanji'nin dövüşte düşünceleri ve Fbsi gerçekten çok iyidi.Tekrar ediyorum bu aile Big Mom'u indirmede müttefik olabilir.Ve kesinlikle düşman havaları yok.
Bu baba karakteri baska bir seride muttefik olabilir ama burada cok zor surekli kotulenerek tanıtılan karakter buyuk arcta müttefik olmaz diye düşünüyorum. Olsa olsa 0 numara.
 
@NewEra

Ben Sanji'den hiç bir şey yapmadan öyle dikilmesini beklerdim, babası bunu oradan oraya atmalıydı, reis karşılık vermedikçe daha çok sinirlenecekti. Sanji karizma tavan yapacaktı işte, 1-2 epik söz ile çoşacaktı ama olmadı.

Ayrıca bunlar Dofy falan etmez yahu, çapulcu gibi davranıyor babası. Olsa olsa Higuma olur bunlardan. Dofy mağrurdu, gururluydu adamlarına güven ve değer veren bir bir liderdi.
Türk dizisi mi bu? Örf adetler bizim ki gibi mi? Çocukluğunda yaptıklarının daha bir kısmını gösterdi daha neler vardır.

Psikolojik olarak o çocuğun o travmalardan sonra bu kadar güçlü birine dönüşmesi bile hayalken, gelmiş burada öylece dikilip dayak yemeye eyvallah çekmeliydi diyorsun. Yav he he.
 
Kaç kişi Sanji'den böyle bi geçmiş beklerdi? 1-2 anca. Bana kalırsa Zoro'ya bu tarz bi geçmiş ekleyecek, trollük yapıp D. bile çıkartır belli olmaz Oda'ya. Sanji'den böyle bi çocukluktan buralara gelmesi de taktir edilecek hareket. Hala da kendini geliştiriyor adam. Ray san daha önce kelepçeleri çıkarmıştı öğrencisi Luffy'de öğrenmiştir heralde gelir o çıkarır. Böyle olursa klişe olur ama yapacak bişi yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık