Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 833 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy için ben Dragon'u 4'e böler desem kabul etmezsin ama. Vinsmokeler efsane olmuş ve kendi sistemleri var, Sanji belki şimdiye kadar aile içinde kalsa daha güçlü olacaktı. Babası geçen bölüm ve tablodan anladığım kadarıyla fikir adamı değil gibi, yaşını falanda almış; Sanji'yi rahat bitirir, haa bir Dofy etmez ama Fuji'ye yakındır diye düşünüyorum.
Vinsmoke'ların mazisi var. Ama şu an bence güçsüz durumdalar eskisine oranla. Yani şu an Devrimciler ve Lideri her türlü Vinsmoke'lardan daha tehlikeli daha büyük bir güç. Ayrıca Dragon'un tehlikesi adının her geçtiği bölümde söylendi. Bildiğin Yonkou ile düşman olduk. Fazla bir şey kalmadı. Tayfada ki özellikle Monster Trio sanılandan daha güçlü bence. Sanji'nin de nasıl yenildiğini görmedik. Tam gücünü de görmedik. O yüzden direk net karar verme. Diyorum ki yenilse bile bu ezilerek olmaz bence.
 
Ne çektin be Sanji. Vergo ile dövüşürken bacağın çatladı diye yerin dibine sokuldun. Dof'a yenildin diye yerin dibine sokuldun. Usopp ödülünü geçti alay konusu oldun. Arkadaşların zarar görmesin diye teslim oldun yine yerin dibine sokuldun. Şimdi de çok güçlü babandan ,doğal olarak, dayak yedin. Bölüm çıksın, yine yerin dibine sokulacaksın. :( Sanji fanları, dayanın! Bu günler elbet bitecek. 2016 bizim yılımız olacak. :(
Efkarlandım :/
 
Vinsmoke'lar eskisine göre daha güçsüzler ki yeniden aynı topraklara hükmetmek istiyorlar. Ya yerlerinde saymışlar ya da bir şey kaybetmişler bilemeyeceğim.
 
Big Mom düşmez fikrim değişmedi. Baba katıksız şerefsiz galiba. Olayları tam anlayınca bir yorum yaparım.

Bu arada Big Mom'ın kutsallardan da çocuğu varsa şaşırmam. :)
 
olabilecek senaryo:

sanji tam evlenecekken luffy ve arkadaşları basar sonrasında luffy sanjinin kelepçelerini çıkarır(Rayleigh den birşeyler kapmıştır herhalde :) )... ve luffy sanjiye doner sanji herkesi gemiye götür der ve gear4 açar herkese pat-pat-pat-pat:mincika: saydırır ondan sonra arkadaşlarının gemiye geldiği haberini alır, oda gemiye gider ve gemiyi ateşleyip ordan bir anda uzaklaşırlar :)
nasıl :hhh:
 

Yami

Luffy bence bu arc H.haki kullanmasını bir seviye ileri götürecek.
 
Oda bayağı ters köşeci bi kişilik.Sanji'nin anası ailedeki herkesden sakat bi tip çıkabilir.Sanırım adı bile anılmadı.Pure evil olarak işlerse acayip olur :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık