Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Normal bir şekilde Zoro ile Luffy arasında bir çekişme olmuyor ki? Ne çekişme olmuş Luffy ile Zoro arasında? :D Zoro olayın farkında Pica'ya önce beni geç diyor.:D
Balık adam adasında o kadarını yapamasa kaptanım olamazdı demeside başka bir örnektir, adam bariz güç farkını kabulleniyor işte.
 

kör topal

Zoro vs Vergo görmedik. Vergo'dan çok daha aşağı olduğu ortada olan Pica ile Zoro'nun dövüşünü gördük. Buradan Zoro'nun Sanji'den daha güçlü olduğu çıkarımı yapılamaz.

Orada Sanji'nin ölümüne bir dövüş çıkarmadı. İki vuruştular sonra olaysız dağıldılar. Bana çatlak meselesi ile gelme:p Milletin kolu kopuyor, bacağı kopuyor dövüşler devam ediyor. Bir bacak çatlaması ile Sanji kaybedecek değil. Duyanda kırıldı, koptu falan sanacak:oops: O dövüş yeni başlamıştı, daha sürerdi.

Adamın ana gücü bacak o yüzden çatlayamaz demek doğru değil. Adam lastik değil:( Sadece çatladı, bir hasar aldı. Çatlattı çünkü Vergo güçlü. Sanji'ye zarar veremeden kaybedecek hali yok:artiz: Tabi Zoro için kılıç kullanıyor diye her dövüşü tekleyerek kazanıyor gibi müthiş bir anlayış var:oleyo2:

Sanji tekmeler ile dövüşerek sert savaşlar veren biri. Darbeler alacak, kemikleri kırılacak, vücudu kanayacak ve hatta kaybedecek noktaya gelecek ama sonunda rakibinin üzerine oturup bir sigara yakacak:a:

Kaldı ki Luffy her dövüşten sonra günlerce yataktan kalkamazken bitmemiş bir dövüşte olan tek bir çatlak, tek bir hasar yüzünden Sanji'nin bu kadar gömülmesinin hiçbir manası yok:rolleyes:

Diğer bir husus Sanji vs Vergo olayında Sanji'nin Nami'den ötürü hasarlı olduğu bin defa söylenmiş bir şey ve de haki kullanımını illa gözümüze sokmaları gerekmez. 3 farklı haki ve bunların çeşitli kullanımları var. Koka yapmadı diye haki kullanmadı demenin anlamı yok. İkisi de haki kullanmış varsayılabilir. Orada kullanmayacaklar ise nerede kullanacaklaro_O
Vergo'nun Pica'dan üstünde olduğunu kabul ediyorum ama Pica'yı çok rahat alan bir adamın Vergo'yu zorlanarak alabiliceğini düşünüyorum.

Olaysız bitti doğrudur gaz yüzünden ama dövüş uzasaydı ve Vergo haki kullanmaya başlasaydı kim yenilirdi? Bana bacak çatlaması ile gelme diyosun da bu Sanji'nin yaptığı hiç bir şey yok ki bunun gibiler dışında. Kısaca benim sana en azından gelebiliceğim bir şey var 2 yıl sonra Sanji ne yaptı? Sanji'nin yılı ee Sanji ne yaptı? Sanji'nin bacağını çatlattı evet çünkü ondan güçlü. Aynı şeyi Zoro'ya yapabiliceğini düşünmüyorum. Gördüğümüz o ada kadar olanı ortadan ikiye ayıran Zoro bile Vergo'yu zorlayacak biriyken bide tam gücü ve azmiyle acaba yener mi? Bence yener.

Zoro kılıç kullanıyor herkesi tekler diye bir algı olduğunu söylemişsin ben hiç öyle bir şey görmedim. Benim bildiğim her tartışmada sizin bunu söyleyerek kendi kendinize dalga geçmeye çalıştığınız. Zoro tekler diyen bazılarını gördüm onlarda troll.

Onu görsek iyiydi ama göremedik 2 yıl sonra. Yendiği kim var ki bu adamın üstüne oturup sigara yakıcak?

Luffy bir dövüşte o kadar yatıyor ama en azından kaybetmiyor. Yada o kadar kişiye karşı başarısı var. Yani Luffy yattı ama en azından rakibine karşı kazandı ve hak etti de.

Nami yüzünden hasarlıydı peki Vergo haki kullandımı? Kullandığını gördük mü? hayır. Ama sen kullanmış olabilir diyorsun öyle varsayabiliriz diyorsun ben de görmediğimiz bir şeyi var saymıyorum. Vergo orada bambusunu bile kullanmadı :D.
 
@Fleet Admiral Sakazuki Kimse Sanji Diable Jambe ile Vergo'nun ağzına eder demiyor. Ya da düzelteyim ben demiyorum. Vergo'yu Law'ın yenmesi gerekiyordu bu yüzden Sanji'ye yar olmadı Vergo. Bir de tabi Sanji'nin işleneceği bir arc var. Ona hazırlık babında şimdiden gücünü göstermediğini düşünüyorum Sanji'nin. Burada gücünü göstermeyen kişi Sanji değil mangaka.
 

MDL_Roronoa

Hala zoro sanji kıyası yapanlar var. Bu da mı yalan ?

Zoro: (İçer..)
Luffy: (Bir eli Zoro'nun omzunda diğer eliyle et yer. Etini yedikten sonra bir kaç adım atar ve şöyle der:

"BEN ÖLMEYECEĞİM, ORTAK"
 
Hala zoro sanji kıyası yapanlar var. Bu da mı yalan ?

Zoro: (İçer..)
Luffy: (Bir eli Zoro'nun omzunda diğer eliyle et yer. Etini yedikten sonra bir kaç adım atar ve şöyle der:

"BEN ÖLMEYECEĞİM, ORTAK"
O bakımdan Zoro'nun yeri ayrı. Ben Zoro'yu daha güçlü görüyorum. Ama arada bir denklik hususu var. Genellikle Zoro ve Sanji arasında çatışma çiziyor Mangaka.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık