Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Elektrik çok küçümseniyor, nerde bu Enel fanları :(

@darkspeed gelince bi Veritas öner bak okumamışlar herhalde :/
#veritasokumayanbanlansın
aslında şu "toriko ne süper lan"ı "veritas ne süper lan" diye değiştirtip yaysam mı acaba?
dip not: son iki sayıyı okumadım tartışmayı okumayada vaktim yok ama olsun yıllanmışım burada hiç tartışma okumadan yorum yapabiliyorum:cool:
 
@gyjbsch Bi sinir, bi celal mi gördün:S Sakinim zaten. Olacak en uzak ihtimallerden birini yazmışsın ben de oluru yok diyorum. Bayat ekmek gibi önümüze ısıtıp ısıtıp sunup durmayın şu fikirlere saygı, düşüncelere saygı lafını. Tartışma yeri değil mi bura? Tartışmak yasak mı fikirleri?

#veritasokumayanbanlansın
aslında şu "toriko ne süper lan"ı "veritas ne süper lan" diye değiştirtip yaysam mı acaba?
dip not: son iki sayıyı okumadım tartışmayı okumayada vaktim yok ama olsun yıllanmışım burada hiç tartışma okumadan yorum yapabiliyorum:cool:
 

kör topal

O 1-2 tık farkı gösteren bir manga sayfası atmanı rica edeceğim. Yoksa bu söylemlerin bol keseden sallamak.

Zoro neden daha güçlü çünkü daha havalı, gözünde yarası var, korsan avcısı!1! o, 100 kişiyi kesti, kılıç kullanıyor, bandanası var ve de en önemlisi gözünün üzerinde kaşı var..... Ortaya bunlardan öte neden sürülmüyor bu konuda.

Zoro daha güçlü falan değil. Çünkü bunu gösteren tek bir sahne yok. Denk oldukları bu kadar bariz iki karakterden biri tamamıyla temelsiz bir şekilde yüceltiliyor.
Sanji'nin bacağını eline veren Vergo var ortada yahu hemde haki kullanmadan.
 
Sanji'nin bacağını eline veren Vergo var ortada yahu hemde haki kullanmadan.
Zoro vs Vergo görmedik. Vergo'dan çok daha aşağı olduğu ortada olan Pica ile Zoro'nun dövüşünü gördük. Buradan Zoro'nun Sanji'den daha güçlü olduğu çıkarımı yapılamaz.

Orada Sanji'nin ölümüne bir dövüş çıkarmadı. İki vuruştular sonra olaysız dağıldılar. Bana çatlak meselesi ile gelme:p Milletin kolu kopuyor, bacağı kopuyor dövüşler devam ediyor. Bir bacak çatlaması ile Sanji kaybedecek değil. Duyanda kırıldı, koptu falan sanacak:oops: O dövüş yeni başlamıştı, daha sürerdi.

Adamın ana gücü bacak o yüzden çatlayamaz demek doğru değil. Adam lastik değil:( Sadece çatladı, bir hasar aldı. Çatlattı çünkü Vergo güçlü. Sanji'ye zarar veremeden kaybedecek hali yok:artiz: Tabi Zoro için kılıç kullanıyor diye her dövüşü tekleyerek kazanıyor gibi müthiş bir anlayış var:oleyo2:

Sanji tekmeler ile dövüşerek sert savaşlar veren biri. Darbeler alacak, kemikleri kırılacak, vücudu kanayacak ve hatta kaybedecek noktaya gelecek ama sonunda rakibinin üzerine oturup bir sigara yakacak:a:

Kaldı ki Luffy her dövüşten sonra günlerce yataktan kalkamazken bitmemiş bir dövüşte olan tek bir çatlak, tek bir hasar yüzünden Sanji'nin bu kadar gömülmesinin hiçbir manası yok:rolleyes:

Diğer bir husus Sanji vs Vergo olayında Sanji'nin Nami'den ötürü hasarlı olduğu bin defa söylenmiş bir şey ve de haki kullanımını illa gözümüze sokmaları gerekmez. 3 farklı haki ve bunların çeşitli kullanımları var. Koka yapmadı diye haki kullanmadı demenin anlamı yok. İkisi de haki kullanmış varsayılabilir. Orada kullanmayacaklar ise nerede kullanacaklaro_O
 
Mangaka daha nasıl Zoro ile Sanji'yi denk gösterebilir, tayfadan Zoro her hangi birisini böyle ciddiye alır mı ? Sürekli dövüş halindeler, ve Zoro Sanji'yi son derece ciddiye alıyor.





PX olayında ''önce ben kestim'' diyerek nasıl Sanji ile yarışmaya çalıştığını gördük, o da yetmedi Zou'da Zoro yine ''o 10.000 ise ben 20.000'nim'' diye kıskançlığını gözler önüne serdi. Zoro ile Sanji aynı seviyenin adamlarıdır, gösterilen bu.
 
Normal bir şekilde Zoro ile Luffy arasında bir çekişme olmuyor ki? Ne çekişme olmuş Luffy ile Zoro arasında? :D Zoro olayın farkında Pica'ya önce beni geç diyor.:D
Zoro ile Luffy arasındaki ilişki Madara ile Tobi gibi. Zoro KK olma yolunda Luffy'i kullanıyor. Son kertede Luffy'i öldürüp KK olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık