Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Büyük İhanet

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birşey akladığım yok bunlar sürekli konusunu açtığımız muhabbetler zaten.Hep dile getiriyorduk çünkü forumda bu konuda yanlış bir algı var.Forum bir karakteri sevmiyorsa her yaptığını görmezden geliyor.Seviyorsa da yapamadıklarını ve hatalarını.
.
Fujitora'nın yanlış yaptığını söyleyebilirsin. Ama ''ihanet'' farklı bir şey, kimse mangada Fuji'nin ihanet ettiğini iddia etmedi, sen burada kendi kendine bir şey çıkarmışsın, ihanet demek bir amaç uğruna yaptığı işe çomak sokmak ve o işi tam tersi şeklinde engellemek oluyor. Fujitora'nın hiç bir ihaneti yok. Sen burada ya yanlış kelimeler seçiyorsun ya da Fujitora'ya iftira atıyorsun. Fuji'nin herhangi bir ihaneti bulunmuyor.

Hiçbir amiral o yıkımı durduramaz ne demek.Dof düşünce yıkım bitecek kafes gidecek.Akainu olsa öyle bir hata yaparmıydı bizim tepkimiz ona.Dofu durdurmaya giderdi direk güç kullanarak.
.
Sen etrafı yakıp yıkmadan mı Doflamingo'yu yenebileceklerini zannediyorsun, ne bu Jinbe'den dayak yiyen Arlong mu? Elbet etraf yıkılacak, Fuji'nin Sabo'ya ve Luffy'ye yaptığı saldırıları görmedin mi ? Tek darbesi ile nasıl etrafı yakıp yıkıyor, meteor indirdiği vakit etrafı küle çeviriyor, adamın savaşma tarzı yıkıma çok elverişli, bu sebeple özellikle özen gösteriyor zaten.

Kendi dövüşse daha çok hasar oluşacaksa Sabo ile dövüşmezdi zaten ortalığı birbirine kattılar o zaman aklı neredeydi.
.
Sabo ile dövüşmeme gibi bir şansı yoktu, Sabo önünü kesti. Başka bir şansı varmış gibi söylemişsin.

Fujinin yanlış yaptığını söyleyen Maynard var ama amiral onun üstü olduğu için onu susturuyor haliyle.Bakma sen fujide biliyor yanlış yaptığını ama adamın idealleri var.Onun için kuralları çiğniyor.
Maynard gibi bir çapsıza işimiz kaldıysa yandık zaten, kendi görüşüne göre yanlış yaptı diyebilirsin, ben de kendi görüşüme göre çok güzel yaptı diyebilirim, ama sen burada ''ihanet etti'' diye konu açmışsın, ve bunu destekleyecekte hiç bir şeyin yok.

Dediğim gibi, Maynard çapsızının örneğine karşılık orada Smoker örneği de var, Fuji'nin yaptığı şey sebebi ile adama büyük saygı duydu. Şimdi Fuji'ye saygı duyan Smoker'da mı ihanet ediyor ? Ya da onunla dostane şekilde yolculuk eden Sengoku'da mı ihanet içerisinde ?
 
La bazı yorumları okurken rahatsız oldum resmen. Nasıl karanlık insanlar var forumda. Dofun bakış açısını iyilik meleği gibi görmek nedir la gidin tedav olun
 

13th_warrıor

coby nin ihaneti nedir arkadaş savaşı durduramaması ihanet mi oluyor ?
 
coby nin ihaneti nedir arkadaş savaşı durduramaması ihanet mi oluyor ?
Korsanlar çağını ve korsanvari her türlü eylemi durdurmak, engellemek isteyen bir organizasonun parçası ama daha fazla ölüm olmaması için neslin en önemli korsanlarıın kaçmasını istiyor. Bulunduğu yere bir ihanettir bu.
 

13th_warrıor

Korsanlar çağını ve korsanvari her türlü eylemi durdurmak, engellemek isteyen bir organizasonun parçası ama daha fazla ölüm olmaması için neslin en önemli korsanlarıın kaçmasını istiyor. Bulunduğu yere bir ihanettir bu.
kendi arkadaşlarını ölümden kurtarmak sence ihanet mi oluyor yani ? coby araya girmese Shanks gelene kadar kaç kişi yakalayacaktı Akainu veya kaç kişi öldürecekti ? Coby orda herkesin yapmaması gereken bir şeyi yaptı ki bence diğer gerzek üst rütbelilerin bunu düşünmesi gerekirken.
 
Coby insanlığına ihanet etmemiştir ve olabilecek en duygusal şekilde en mantıklı şeyi yapmıştır. Helal olsun.
 
Forumda ne çok faşist ruhlu insan var lan. Size ne insan ne düşünüyorsa düşünsün :D Direk hakaretler laf atmalar ne biliyim. Kendi fikrini empoze etmeye çalışmaya gerek yok.
Bi aralar çok kötüye oy verenler banlansın seriyi okumasın falan deniyordu. Hey Allahım ya :D

Bana kalırsa ihanet kendi çıkarları için bulunduğu oluşumu satmaktır. Roci veya Coby daha büyük bir iyilik(veya büyük bir kötülüğü durdurmak için) taraf değiştiriyorlar bence bu ihanet sayılmaz. Lawın Dofa yaptığı ihanettir ama. Çünkü Law intikam almak için taraf değiştiriyor ne biliyim milleti zulümden kurtarmak için falan değil. Aponun Kidi satmasıda mesela ihanettir. G.tünü kurtarmak için Kaidounun emrine girip ittifakı satmak mesela.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık