Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 830 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fuji demişti öle şeyler gördüm ki gözlerimi kendim kör ettim.Resim zaten 25 yıl öncesini anlatıyordu galiba...
 
Fuji ya o Oda bu kadar benzer karakter niye çizsin yoksa. En kötü kardeşi falandır. Hem iyi uydular. K.haki yarıştırıyordur çakallarlar kumar oynarken. Ama Rayli masaya vurmuş farkını. Önünde bi sürü dirtdörtgen şeyler var. Baya kazanmış çakal :D
 
Bu Jinbe ne demeye ayrılma isteğini söylüyor ki? Herhalde Mom, oh demek ayriliyorsun Jinbe, hizmetlerin için teşekkür ederim, hakkini helal et falan diyecek zannetmedi değil mi? Manyak oldugu her halinden belli bir kadin bu. Hazır Luffyleri de gormusken neden Luffy'e gidip, Luffycim ben çıkmak istiyorum ama çıktığımda bazı yerlerim eksik olabülü, hani kol, bacak neyse de kafam yerinde olmayabilir, o acidan bu kadın düşmeden sizin ekibe katilamam dese makul olmaz miydi? Sanji için savaş çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu bilecek kadar da mantıklı adam zaten Jinbe.

Neyse, Mom dusecek arkadaş. Hem Sanji hem Jinbe hem de BAA için. Bir taşla kuş katliamı.
 
Bölümün teması kumar.Kapak ile bölüm arasında gönderme olur mu acaba.Big Mom'ın adaya Rayleigh gelir belki de :D Yanındaki adam da Fuji'nin akrabası gibi duruyor.
 

MDL_Roronoa

JİNBEİ ADAM OĞLU ADAMDIR. İNŞALLAH TAM VÜCUD HALİNDE GELECEK TAYFAYA.


Kid Big Mom'ın gemisini batırmıştı. Kid Big Mom'a yakalanmıştır ve Big Mom karşılık olarak bu rulet ile kolunu almıştır Kid'in. Ama Jinbe'nin kolu bir şekilde gitmez gibime geliyor açıkçası. Gerçi tam anlayamadım spoilerı.

iyi yakaladın. Tutmasa bile iyi.
 
Acaba kapak hikayesinde Rayleigh'in yaptığı 5 işareti Gear 5'e bir gönderme olmasın ? Bu kadar hızlı Gear 5'e geçer mi Oda sensei ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık