Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Öldükten sonra Nen in güçlenmesinden kasıt nedir burda? Ölüp dirilirsen daha güçlü olacağın mı yoksa öldükten sonra aktifleşmeye programlanmış nen in daha güçlü etki göstereceğinden falan mı bahsediyor?
Nen oldukten sonra kaybolmuyor aksine daha gücleniyor yanlız kısı degıl bıraktıgı nen daha guclenıyor.Bu yuzden chrollo nen koyup nen mühürleyen kurapika öldürmeye calısmadılar.Hisoka neni öldükten sonra aktifleşcek şekilde koydugundan daha guclu oldu ve hayata gerı dondu.
 
Son düzenleme:
Halen zeka falan ayakları yapıyorsunuz neni yokken adam bariz Hisoka'nın onun için geleceğini bildiği için strateji kasmış herife.Şimdi Hisoka kızdı inş denk gelirler o zaman görürsünüz üstün Chrollo ayaklarını ki Chrollo yu severdim bu son salak stratejisi bitirdi kendisini.
Ne eziği yahu adam olabilecek en kötü şekilde yakalandı orada. Şimdi ortamı kendi hazırlayıp öyle gidecek Chrollo ya.

Gerçi Machi yi seviyordum ben
+1
 
Dövüş tarzı denen bir şey var. Nen yetenekleri var. Adamın dövüş tarzı bu şekilde.

Adam taktiksel dövüşüyor diye adamı küçümsemek de garip bir şey cidden.

Gin de böyle taktiksel bir nene yeteneğine sahipse o da mı tırt olacak? Saçma bir mantık bu.
Adamı küçümsediğim den değil Hisoka nın ezilmesine anlam veremiyorum Adam on numara stratejisini yapmış hazırlanmış zaten 2 karakterde eşit seviyelerdedir.Yok kulvar farkı falan modlarına giriyorlar 2. vs sabırsızlıkla bekliyorum :)
 
saçmalık diz boyu önce öl diril sonra örümcek takımını öldüreceğim de la bi ztirget aynaya bak önce :ehe:
 
Hisoka'yı tutuyordum,dövüş sonucunda falan alır diye düşünüyordum,ama spoiler'ları görüp yorumları okuyunca yenildikten sonra gururuna yedirememiş biri gibi gözüktü bana.Şimdi şöyle düşünenler olabilir ki bende düşünmedim değil tamamen seyircisiz bir yerde olsaydı bu dövüşün sonucu acaba aynı mı olacaktı?
 
Son düzenleme:
Önceki sayfalarda dalgasına yazmış olsam da Hisoka'nın hırs yaptığı falan yok bana kalırsa. Kendisi diyor zaten biliyordum böyle olacağını diye. Avantajın Chrollo'da olduğunun zaten farkındaydı yani. Şimdiki amacı ise Chrollo'nun etrafındakileri temizleyip bir gün tenhada kıstırmak gibi duruyor. Bakalım nasıl gelişecek olaylar. Öyle aralarında kulvar farkı falan yoktur ama.
 
Chrollo antenete ihtiyacı olmayacağı için telefonu geri veririm dedi ya Shalnark'a şimdi veremeyeceği için kendisinde kalacak güç herhalde. Tabi ben yanlış anlamadıysam :D
 

Yami

O kadar güç farkına rağmen Netero bile Merueme dokundu :D
Hiç olmazsa Chrolloya temas edeydi lan bu kadarda dayak olmaz. Hani bir kısmını anlıyorum.Bu kadar olmamalıydı.
Şimdi fiziksel manada aştığına inandığım Silva ve zenonun saldırılarından kolayca sıyrılabilen birini Hisoka teke tek köşelerde yakalayınca döveceğine inan arkadaşlara bol şans diliyorum :D
 
Chrollo antenete ihtiyacı olmayacağı için telefonu geri veririm dedi ya Shalnark'a şimdi veremeyeceği için kendisinde kalacak güç herhalde. Tabi ben yanlış anlamadıysam :D
Çaldığı nen yeteneğini asıl kullanıcı ölürse kaybdiyor Chrollo. O yüzden önce etrafındakileri temizleyecek Hisoka.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık