Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Haliyle Mihawk'ın ünvanı var ve rakibi de o ünvanın üzerinde etkisi olduğu başka bir kılıçustası, Wano ülkesinden samuray olsa neyse, onların durumu farklı, ama Vista bu ünvanı kabul etmiş gözüküyor, her ne kadar Vista ona güç olarak yakın olsada Mihawk az biraz daha güçlü gözüküyor, çok büyük zorluk çıkartır mı çıkartır ama en sonunda yener.
Vista Marco ya da Jozu'dan daha güçsüz denmedi. Sende biliyorsundur hatta senin açtığın bir konu. Tümen numaraları gücü ifade etmez. Yani Vista, Marco, Jozu bunlar arasında bir güç farkı gösterilmedi. Bu üçü Ace ile birlikte en çok ön pilana çıkan tümen komutanları oldular sadece.

Sen Vista'yı daha aşağı görüyorsan bir şey diyemem ama bence aynı ayardalar. Konumları eşit, güçleri eşit. Yorumu kişiden kişiye değişebilir ve bence bu şekil.
 
Sake içmeyi bıraktıktan sonra durduk yere kılıcını çekip basbaya atar yapıyor işte, WB'nin tayfasından WB dışında kimse durduramazdı Shanks'ı orada, Mihawk desen en az 3 tane adam karşısına duvar olur Mihawk WB'ye yaklaşamazdı bile ; Marco / Jozu / Vista, Mihawk bunlardan ancak Vista'yı geçebilir, o da zorlu bir savaşın ardından, Marco ve Jozu'yu zaten yenemez. Az çok seviyesi belli işte, Yonko sağ kolu olur en fazla Doflamingo gibi o kadar.
doflamingoda etmez hatta.
adamı sevmezsin anlarız ama sırf shounen mantığından bile mihawkın doftan güçlü olduğu anlaşılır.

marco shanksı geçirmek istemese shanks sanki tek atıp geçer gibi hava yaratmışsın. jozu denilen herifi dof kitledi zaten. mihawk her türlü alır.
 
Sake ile gidiyor. Atarını yaptı, adamın gemisini parçaladı. Çoğu adamını bayılttı. Kaptanının önünde 1. tümen komutanına kendi tayfasına gelmesini teklif etti. Konuşma kızışınca da kılıcını çekti, gökyüzünü yardılar. Teknik olarak Shanks'ın kılıcı alttaydı, gökyüzünü yaran sadece o bile olabilr. Sonra yürüdü gitti.
öyle bir anlatmışsınki sanki dostça değil düşmanca gelmiş ama wb korktuğu için saldırmamış. oraya roger bile tek olarak dövüşmeye gelse o bile çıkamaz. shanks elinde sake ile saygı duyduğunu dostluk amacıyla geldiğini kanıtlıyor. Bir kılıç tokuşturmayla neleri çıkardınız.
 

Roronoa Zoro

Öyle bir anlatmışsın ki sanki dostça değil de düşmanca gelmiş. Ama Wb korktuğu için saldırmamış. Oraya Roger bile tek olarak dövüşmeye gelse o bile çıkamaz. Shanks elinde sake ile saygı duyduğunu dostluk amacıyla geldiğini kanıtlıyor. Bir kılıç tokuşturmayla neleri çıkardınız.
Roger'ın güç seviyesi açıklandıda benim mi haberim yok? Hangi yargıyla söyleyebiliyorsun? Ben Shanks tüm tayfayı alır demedim ki zaten. Ama atarını yapabiliyor değil mi?
 
öyle bir anlatmışsınki sanki dostça değil düşmanca gelmiş ama wb korktuğu için saldırmamış. oraya roger bile tek olarak dövüşmeye gelse o bile çıkamaz. shanks elinde sake ile saygı duyduğunu dostluk amacıyla geldiğini kanıtlıyor. Bir kılıç tokuşturmayla neleri çıkardınız.
Shanks WB'nin 4. Tümen Komutanının durdurabileceği bir seviyede olacak ve o gemiye çıkıp WB ile eşitiymiş gibi konuşabilecek?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık