Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Haki tüm canlılarda var dendi fakat h.haki milyonda bir. Yani özel bi ayrım yok insan, balık adam, mink, hayvan vs diye.

Çıkmaz da çıkarsa da şaşırma diye :/
O zaman Carrot ileride H. haki açacaktır. B. haki ve k. haki zaten vardır, belkide minkler hakiyi doğuştan kullanıyordur.
 
Ya çok düz düşünüyorsun. Açıklanmamış bir H.haki gücü var bu gücün sadece bayıltma olduğunu mu düşünüyorsun sadece ?
Shanks H.haki'yi belki de en iyi kullananlardan biri olarak gelecek karşımıza sen bu adamı sadece kılıç ustası olarak mı görüyorsun ?
Eğer öyle görüyorsan çok yanlış bir değerlendirmedesin.
Hala atara göre yorum yapıyosun şuna atarlandı buna atarlandı ona bakarsan. Croco Wb atarlandı dalmaya kalktı ondan güçlü mü oluyor şimdi ?
Kuzan'a ne dedi ahahah :D
Adam resmen dalga geçti Dof ile Dof'da bir şey yapamayacğını anladı bırakıp gitti.
Çoğu shici denizde rahat dolaşabilmek için bu makamı alıyor eğer Mihawk Amiral seviyesinin yukarısında olsa bu mevkiye gerek duymaz çünkü üzerine gelebilecek en büyük güç Amiral olur. Bunu anlamak lazım ilk önce.
Ya ne rahatsızlığı adam gücünü biliyor amiral dengi olmadığını rahatsız edilmemekmiş gitsin o zaman Çiftçilik yapsın bizim köyde rahatsız edilmek istemiyorsa Korsanlık ve kılıç ustalığı değil.Bu sadece bahanedir sen eğer Amiralden güçlü ise zaten bu makama gerek duymazsın.
2 amiral Wb'ye dalmıyorlar beraber Mihawk'a mı gidecekler. Tek bir amiralin gücü yeter merak etme amiraller o kadar işsiz değil hepsi bir adamın peşinden gidecek sen Amiral gücünü küçümsüyorsun aç Mf'ye bak. Orası yetmezse Shabondy'de ne kadar çaylak olurlarsa olsunlar 5-10 saniye de 4 tane Süpernovanın indirilişine bak. Biraz mantıklı olun amiral olmak veya o seviyeye 1-2 vs ile çıkılmaz kendin diyosun en iyi'den 2 yıl eğitim aldı. Mihawk'ın bile bu seviye de olup olmadığı belli değilken Zoro amiral seviyesi diyorsun bence yeniden okumasılısın seriyi.
Zoro şuan amiralin karşısında 1 saat dayanamaz telef olur.
Nasıl mı alacaklar Yonkou.
İttifaklar geliyor. Marco,Jinbe belki Vinsmoke ve daha kim bilir kimler gelecek bu şekilde indirecekler. Yonkou öyle kedi maması değil görüpte atlayacaklar üstüne Kid'in durumunu gördün eğer bu şekilde gitsinler bizim tayfada aynı duruma düşer.
H haki daha tam olarak açıklanmadı bu doğru ama h hakiyi en iyi kullanan Shankstır ve ya çok iyi kullanır gibi bir açıklama da yapılmadı. Mihawk ile kılıç düellosu attıklarına göre bu adam kılıç ustası ha ek olarak Mihawk'ta olmayan tayfaya sahiptir. Ki Oda da demişti galiba en zeki adam Benn Beckmann diye East blue için yanlış hatırlamıyorsam. Herif toplamış tayfasına alanında belki de en iyi adamları, sonra o yonkou Mihawk ne diyorlar. Mihawk'a da eşdeğer bir tayfa verip kapıştırsan sonuç ne olur kesin olarak bilinmez. Shanks o tek kolla Mihawk'a karşı dövüşemediği için düelloları da bırakmışlar sonrasında.

Kaldıki Shichilik insana rahat dolaşma imkanı sağlıyor adam dilediği geziyor. Çok çok amiral gönderirler onuda yenerim diye bir mantık olamaz bence. Adam adasında oturmuş şarabını içiyor, peynirini yiyor yanında mezeleri götürüyor. Ne diye dertsiz başına dert alsınki. Üstelik Schibukaiden vurmanın yanlışlığını Teach kanıtladı. O da Schibukai idi ama artık Yonkou. İmpel Down'u bastı, az biraz güçlü adam topladı sonra yonkou oldu. Mihawk'ın tek başına nasıl yonkou olması bekleniyor. 2 adaya aynı anda saldırsalar 2 ye bölünüp mü gidecek ?

20 yıldır eline kılıç almamış Rayleigh, 70 yaşına merdiven dayamış ama hala Kizaru'yu rahat tutuyor. Luffy'nin Rayleigh'i Zoro olacak. E zoro dediğimiz adamın hayali Mihawk'ı yenip ünvanı almak. E bu Mihawk amiralden güçsüzse Zorodan bir halt olmayacak demektir bu.
Hadi yonkou'yu ittifakla alacaklar Marco Jozu Law Luffy falan alayı birleşip yonkouya 1v25 mi girecekler ? Öyle yonkou indirseler Luffy'nin misyonu ne olacak ? Bence asıl sen bir daha oku seriyi bu sefer iyice dikkat et ama;)
 
@Hyakuju no Kaido
Demek Shanks o halde dövüşemeyeceği için yarıda bırakmışlar öyle mi? Hem de Oda "Tek kollu olsa da gücü düşmedi" demesine rağmen? Hmm... Mantığı ve izahı olmayan bir şeyi ortaya attığının farkındasındır inşallah.
 
Yoo hiç de öyle değil. Misal Kaido'nun unvanı açık ve net. Herkesi kapsıyor ve herkesi ilgilendiriyor. Ya da Yonkou unvanı. Lakin Mihawk'ın unvanı serinin çoğunluğunu ilgilendirmiyor. Kendisi gibi bir avuç kılıç ustasını ilgilendiren bir durum.

Mihawk'ın kılıç ustalığında Shanks'ı geçmiş olması da imkansız. Kıstas yok ortada. Daha doğrusu geçip geçmediğini bilmemiz imkansız.

He bir de kılıç ustalığını aslında korsanlıktan dışarıda tutan sizlersiniz. :/ En büyük 4 korsan işte. Mihawk da korsan. Ah bitti gitti işte. :/
Bir ünvanın neyi kapsayıp kapsamadığını göz önünde bulundurarak güç kıstasına girmek ne kadar mantıklı ? O zaman Wb=Roger ise Kaido Wb'den de güçlüydü Roger'dan da.. ?

En büyük 4 korsanın kulvarıyla Mihawk'ınki farklı olduğundan dolayı Mihawk soyutlanmış gibi gözüküyor sadece. Yoksa bireysel anlamda çok güçlü olan insanlara verilen bir ünvan değil yonkou. Yonkounun tayfası ve bağlantıları olmasa hani nerde o yonkou ? Bir yonkou tek başına karşısına alsın o zaman 3 amiral+ Sengoku + Garp ? Sen de biliyorsun ki Mihawk ve yonkouların durumu çok ayrı.

Bu yüzden 4 tane büyük korsan var, ee hani Mihawk bunların arasında nerde demek çok farklı bir şey. Seride 3 tane ''en'' sıfatı adam var. Ee hani o zaman diğer iki yonkou nerden derim ben de o zaman bu mantıkla ? :) Diğer yonkoular da en ünvanına sahip olabilir ama senin dediğin mantığa benzer bir mantıkla kurdum cümleyi. Öyle düşündüğüm için değil.
 
Zoro, Teach gibi olabilir mi? Teach icin 3 kisilikli teorisi var malum. 3 kuru kafa, 3 silah vs. Zoro'da da 3 kilic ve ashura. Ikisi de dayanikli tipler malum.
Sanmıyorum.Teach bir çok konuda 3 ile bağdaşıyor.Ama Zoro'nun 3 ile tek bağlantısı kullandığı kılıç saysı.Ashurada bunla alakalı zati.Üstelik şimdiye kadar Zoro hakkındada Teach'e söylenenlerin benzerinin söylendiğini duyardık öyle bişey olsa.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık