Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Oda bu gibi durumlarda inceden farkı hissettiriyor. Mesela Wb'ye yapılan ilk saldırılara bak. Aokji ve Kuzan yapıyor. Oysa Akainu bekliyor çünkü onun sırası daha gelmedi. Bu bile farktır.
Jozu'nun buz dağı saldırısını durduran Akainu, ardından Akainu Marco ile uzun uzadıya dövüştü, peki buralardan ne anlamlar çıkarmamız gerekiyor. WB o savaşta Sengoku ve Garp hariç herkesle dövüştü, tutupta buradan nasıl Akainu'ya özel bir anlam çıkartabiliyorsun pek anlam veremedim.


Vallaha üşeniyorum yazmaya, cevap yaz da kapatalım. Sıkıldım çünkü ne söylesem düşüncesini değiştiremeyeceğim birisin. Oda çıkıp Akainu en güçlüsü dese yine inanmayacan gibi geliyor. :hoo:
Oda zaten bunun cevabını verdi ;
SBS 51 dedi ki:
Soru : Kizaru ve Akainu , Aokiji'den daha güçlü değil mi ?
E.Oda : Hahh, Hahh, Üzgünüm geç giriş yaptım, Merhaba. Bunun yazarı benim, herşey benim elimde…
İstediğini söyle kimin umrunda ! Al sana ögh !! buda ne !? Kizaru ?! Yürü lan ahanda böyle çizdim seni !! Kabus gibi ! Üzgünüm , Kizaru çoktan yok oldu !! Bir dahaki bölümde gözükmeyecek.
Haliyle Oda'nın kendi söylediği şeylerden haberin yok ve onun ağzı ile konuşmaya kalkınca komik oluyor. Ben burada özellikle mangada geçen ve E.Oda'nın ''Amiraller arasında istediğime kazandırırım'' mantığı ile gittiğini vurguluyorum, ama sen bunu anlayamıyorsun, burada benim kendi kattığım bir şey yok, sadece mangada anlatılan şeyleri daha belirgin şekilde sana anlatmaya çalıştım. Ama sen aklında kurgulamışsın bir kere, sonuçta 2 Filo Amirali olmayacaktı, bir tane olacaktı, bu da Akainu'ya kısmet oldu, ama sanki Filo Amiralliği her döneme mahsus değil ve sadece özel kişilerin olabildiği gibi bir algı ile hareket ediyorsun, ayrıca rütbenin bir önemi olmadığını Garp'a bakarakta anlayabilirsin. 2 Filo Amirali olsa, Aokiji'de 2.cisi olurdu, bu adamlar 10 gün boyunca denk dövüşmüşler ve milim farkı ile Akainu kazanmış. Çünkü illa birisinin Filo Amirali olması gerekiyor, olay bu, birisi olacak, E.Oda bu adamların harika şekilde denk güçler olduğunu vurgulamak için daha ne yapması gerekiyordu.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık