Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Roronoa Zoro

Shiki' nin de kaşları kıvırcıkmış yeni farkettim. Saçlarda sarı. Acaba sanjiyle bi alakası çıkar mı. Gerçi hiç sanmıyorum da :D
Shiki de sapıklık yoktu.Vinsmoke'den geliyorsan sapık olucan aga arada burnun kanıyacak .Shiki dümen yiyor ara sıra kafasına .Öyle sapık biri değil :D
 
Marco'da yonko potansiyeli yok.Dof'la aynı seviyede gördüğüm Marco amiralden aşağıdadır.2 yıl sonra power-up almışsa bile en fazlası amiraldir.Zaten olmasında o potansiyel Marco şu seride gördüğüm güvenilir 2. adam rolüne en çok yakışan adam.
 
Ben mi birşeyleri kaçırdım diye düşünmeye başladım artık. Law, Dof, Luffy, Zoro vs karakterlerin hakisinin birbirinden üstün olduğunun açıklandığı bir sayı var mı?

Mesela sürekli Law ve Dof tartışılırken nasıl Doffy'nin hakisi daha üstün deniyor? Sırf h.hakisi var diye mi :s Bazı sahneler Law kendini haki ile koruyup tellere kesilmiyor ama Doflamingo kendini haki ile korurken kesilebiliyor. Yada nerede Doflamingo'nun Luffy'e hakide ağır bastığı görülmüş de üstün denebiliyor?

Benim gördüğüm sürekli ve mutlak bi üstünlük yok. Atakların fiziksel şekil ve gücüne bağlı olarak değişiyor gibi. Ortada belirgin birşey olmadığı halde bunu iddiaa etmek, 40 kere söylersem ben de inanırım kafasıyla mit çıkarmak hoş olmuyor.
 
Jack'in sağ kol olmaması beni şaşırttı la. En yüksek ödül kaptanda ikinci sağ kolda olur mantıken. Mangaka Jinbe icin mi böyle yapıyor acep? Sağ kol Zoro ve ödülü 320. Jinbe ise +400. Ödül=güç değil diyerek zaten pek takmayin ödülü mesajı veriyordu, bu düşünceyi iyice percinleyecek herhal.
 
Buradan devam @fitnesiz yaşam .Konu dışına çıkacağız yoksa.

Marco'nun hakisi bence düşük.Bak Marco'nun Kizaru tarafından delindiği 2 sahne var.Birinde babasına koşuyor diğerinde Oniguo kelepçeliyor..Şimdi sen kelepçelendiğin anda meyve gücünü kullanamıyorsan mecbur haki kullanacaksın.Yoksa Marco hakisi düşük olmasa bile aptal olmuş olur.Şİmdi sen amirale iki defa arkanı dönersen meyve gücünü kullanmıyorsan haki koruyor demektir.Bunuda Kizaru'nun aştığını düşünüyorum ben işte.Bundan doğal bişey var mı?

Öte yandan Sabo var.Sabo Luffy'nin Kong'una niye dayanamasın?Burada iş Bence dayanır sence dayanmaza döner.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık