Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Sabo & Luffy

Kazanan taraf hangisi olur?

  • Akainu

    Kullanılan: 119 34.0%
  • Sabo+Luffy

    Kullanılan: 221 63.1%
  • Berabere

    Kullanılan: 3 0.9%
  • Kararsızım

    Kullanılan: 7 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    350
Dof vs sinin neyine bakim. Dof Luffy G4 acmadan önce biraz öndeydi ama bariz değil. G4 lü Luffy zaten net amiral. ikisinin arası işte amiralin yarım tık altı falan.
Sabodan beklentim büyük zaten o sadece beklenti.
Yani kısaca bence Luffy G4 e gecmeden de Sabo ile birlikte Akainuya dayanır. Bir fırsat bulup 15-20 dk G4 de kalsa Akainu yu yikarlar.
Akainu yorulmayi bekleyecek adam degil adama birak vurmayi yaklasmaya bile cekinirler.g4un olu vaziyetteki dofa etkisi de belli luffy sondugu anda gecmis olsun.Luffyi koruyacak kimse yok sabodan baska e ace 2 vakasi izleriz yine.Dovusu su halleriyle alamazlar sabo dayanir hakisiyle ama nereye kadar iste.Akainudaki dayaniklilik asar saboyu da bana kalirsa.Bir kac arc gecsin o zaman yenebilirler.Sabo tek bile cikabilir karsisina.
 
İşin içinde Saka olduğunda ayrı bir tutum oluyor :D İkili şu an yetersiz maalesef. Ayrıca Saka'nın da havaya sadece magma atmaktan ibaret olduğunu sanmıyorum.
 
Amiral olmanın ön koşulu bana kalırsa dayanıklılık. G4 ün amiral seviyesi saldırı gücü olması bu anlamda önem arz etmiyor. On günlük savaşın ana fikri budur bana kalırsa. Ne luffy ne sabo o seviyede değiller bana kalırsa.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık