Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Arya-sama coştu gidiyor ya :D
Umberlar da bir şey planlıyor olabilirler.
Şu küçük şerefsizin ölmesine de o kadar sevindim ki anlatamam. John Snow'u pek sevmem ama o küçük çocuktan nefret ediyormuşum onu anladım.
Yeminbozan deyince de Sam ya da John'u bekledim ama Sam zaten bozmuştu öncesinde kitaptaki gibi olmadığını hatırladım.
 
Son düzenleme:

Roronoa Zoro

Theon'um Greyjoy'um, ilk sezondan beri favorim, goçmarım benim. Yürü koçum!
 
Varys'ın küçük kuşlarını gördük ve Westerosdakileri Cercei'ye kaptırdığını görüyoruz. Şuan onlara zaten ihtiyacı yok ve birde onlara her zaman güvenirim diyor. Benim şahsi fikrime göre o veletler Varys'ı görünce taraf değiştirir zaten.

Tyrion'un sahneleri yine güzeldi, adam kendini okuyucuya nasıl sevdireceğini biliyor. Fethedilen şehirleri savaşla ele geçirmek Tyrion'un tarzı değil muhtemelen açıklarını bulup, para akışını kesecektir. Parası olmayan isyan da işlevsel olarak çalışamaz zaten.

Tommen'in ne kadar salak olduğu tekrardan kanıtlandı. Ulan adam anneni rezil etti belki de karını da edecek, hala din falan ayağı yapıyor.

Sam reis babasının topraklarına gidiyor. Westeros'da ki en iyi kumandanlardan birisi onun babası, umarım görürüz.

Arya ise hala rol yapıyor bence, Arya Stark olmayı bırakmayacağını, elbiselerini ve iğne adlı kılıcını denize atmak yerine başka bir yere saklamasından anlamıştık zaten.

Rickon bölümü ise tamamen vasattı. Ramsey'i görünce TRAİTORRRR diye kükremesini beklerdim. Sus pus oturuyor totoş. Umberlara ise şaşırdım doğrusu ulan gerçekten de evladını doğru değerlerle yetiştireceksin yoksa iş sarpa sarıyor. Ama kafamı karıştıran konu, Umberların başındaki adam Kızıl Düğün'de kaçmamış mıydı? Bu köpek herif nereden geldi?

Jon, Azor Ahai olacağı ve ileri de Kuzeyin başına geçeceği kesinleşen bir karakter oldu. Güzel oldu mu, oldu. Ama Jon'u Stark ilan edecek adam kalmadı, meşru kimse yok sıkıntıda burada başlıyor.

Khalessi hakkında konuşmaya gerek yok. Onun hakkında sevindiğim tek konu artık azgın kezbanlar gibi takılmaması.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık