Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Şöle bir soru yöneltmek istiyorum.

Serinin yazarı Oda dimi.Enies Loby'de rakamlarla elindeki kalemle kendi senayosunu Luffy ve Zoro'nun rakiplerinin karşısına dourikilerini sayılarla yazmış.Lan bu Oda sizin kadar düşünemiyor mu? Ya bu Zoro güç olarak Luffy'e yakın 2200 yazacağıma 3800 yazayım da takipçilerim yakın olduğunu anlasın.Bunu yapması gerekmiyor mu?Biri şimdi çıkıp der.

Yauuu hala mı Enies Lobby kaç yüz yıl geçmiş dengeler değişti falan diyecek.Ama aynı kafadan adamlar bize Lobiden 300 bölüm önceki Luffy vs Zoro'yu göstermeye çalışıyorlar.

Çok mikemmel bir örnek verdim bence.
Belki bi bakımdan haklısın ama Sanji ve Zoro'nun üst sınırını görmedik orada, Luffy gibi kazanmadılar, daha rahat aldılar.
 
Yeni garp ancak ve ancak smoker olabilir. Coby olamaz. Bu bariz. Serinin başından beri smoker kovalıyor luffyi. Coby de gelip kovalasa, smokere sen karışma der. Tıpkı garpın sengokuya roger benim dediği gibi.

Ayrıca coby hiç bir zaman sanji kadar dahi güçlü olamaz. Cobynin esas gücü düşünceleri. Düşünceleri ile amiral olacak. Yeni donanmayı değiştirecek kişi olacak. Hatta filo amirali olacak diyeyim.
Dediğin yanlış Tamam smoker kovalıyor fakat Cp9'dan sonra Coby ile karşılaşmalarında Coby yeni dünyadan falan bahsediyor ve ''onların peşinden gitmek bir meydan okuma olacak'' diyor. Yani yakın zamanda Coby'i göreceğiz.

Zoro bile diyor Coby ayrılırken ''kendine müthiş bir rakip daha edindin'' diye luffye söyleniyor.

Bu sözler hep ince bir mesaj niteliğinde.

Sanji kadar güçlü olamaz demişsin.Coby Luffy'nin güvendiği biri bunun kendi ağzından duyduk ve seri sonunda %95 Amiral olacak.Fakat dediklerinle çelişiyorun bir diyorsun ki Sanji kadar güçlü olamayacak diğer taraftan filo amirali olacak diyorsun ??
 
Mangaka kurgu yapıyor. Luffy'nin gölgesini bir deva yerleştiriyor. Luffy'e de gölge yerleştirmesi aslında şaşılacak bir nokta değil. Orda bile Luffy'nin yine gücüne vurgu yapılıyor. Normal bir insan 1-2 tane alabiliyorken bizim ki 100 gölge alabiliyor. Yani olaya bir de bu taraftan bakmak lazım.
Ben Luffy normal mi dedim serinin zirvesi normal olabilirmi.Her arc tabiki karekterler övülücek Shounen seri yoksa ne etkiliyiciligi kalıcak serinin.Daha biz ne imkansızlıklar görcez ama tek Luffy'den deil.
 
Mangakanın kutucuk içine yazdığı şey tartışılırken kimse yok şu bunu dedi diye örnek vermesin. Özellikle de bunu diyenler.
 
Belki bi bakımdan haklısın ama Sanji ve Zoro'nun üst sınırını görmedik orada, Luffy gibi kazanmadılar, daha rahat aldılar.
La hala Luffy gibi kazanmadılar diyorsun ya :D
Diyorum ki serinin yazarı vermiş dayamış numaraları Zoro'yu Luffy'e yakın gösterecekse 2200 yazacağına 4000 e yakın bir şeyler yazabilirdi Zoro fanları gibi düşünseydi.Yada Luffy'e yakın güçte olduğunu düşünseydi.Bizde eyvallah derdik.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 92)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık