Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Saçma değil. En ufak dayanağın yok. En ufak hem de. Aksi sorulsa sayfalarca şey yazılabilir buraya halbuki.
Niye olmasın.
Sadece Lucci arc'ı karşılaştırma yapmaya müsait ondada Zoro shishison'u ile bile Cp9 en iyi üyelerine yetebiliyor.
Luffy'nin rakiplere bak Enel ne yapmasını bekliyorsun.Yada Crocodile su olmadan ne yapmasını bekliyorsun Luffy kadar şanslı olmasa öldü gitti işte.Moria+Oz Luffy gidipte gölgeleri alıp yeniyor.
Saylarca yazılcak şeyler iradesinin gösterildiği D. soyu oldugu övüldüğü şeylerden ileriye gitmez.
Seriyi defalarca izledim Luffy'nin Zoro'dan üstün oldugunu gösterebilcek bir şey yok.Anca anlık sahnelerden konuşmalardan cıkar bütüne bakınca yok bir şey.
 
Hocam adam %2 yapabiliyor kurtulma şansını. 2 günde kurtulmasını bekliyor. Adam 12 saatte kurtuluyor. İvankov'un verdiği tepkiyi görmedin herhalde. Ve böyle bir olaydan sonra da MF'ye gidiyor. Her biri ,bir arc'a bedel olacak çapta hasarlar aldı zaten Luffy kaç defa. Arada o kadar İvankov tarafından desteklenmesi neyi gösterir?
Bu da senaryo o zaman, Luffy 2 gün sonra uyansa MF yaşanıp, bitecekti. Zoro, Kuma karşısında ölmüyor Luffy de yarım günde ayağa kalkıp Mf gidiyor. Bu olaylar karakterleri yüceltmek irade ve dayanıklılığına vurgu yapmak için gösteriliyor.
 
Luffy lastik olduğu için zoroyla dayanıklılık durumunu ölçemeyiz fazla kasmayın onun için.ikisi de çok dayanıklı biliyoruz.belli mi olur oda ilerde zoro da d. der ona bağlar dayanıklıklarını.
 
Şöle bir soru yöneltmek istiyorum.

Serinin yazarı Oda dimi.Enies Loby'de rakamlarla elindeki kalemle kendi senayosunu Luffy ve Zoro'nun rakiplerinin karşısına dourikilerini sayılarla yazmış.Lan bu Oda sizin kadar düşünemiyor mu? Ya bu Zoro güç olarak Luffy'e yakın 2200 yazacağıma 3800 yazayım da takipçilerim yakın olduğunu anlasın.Bunu yapması gerekmiyor mu?Biri şimdi çıkıp der.

Yauuu hala mı Enies Lobby kaç yüz yıl geçmiş dengeler değişti falan diyecek.Ama aynı kafadan adamlar bize Lobiden 300 bölüm önceki Luffy vs Zoro'yu göstermeye çalışıyorlar.

Çok mikemmel bir örnek verdim bence.
 
Adasdasd :D Parayı Nami, bunların kaymağını yiyen Luffy de şöhreti temsil ediyordu. :S
Yeni dünyayı da yonkolara rüşvet vererek fethedecek herhal Luffy :D Gücüyle değil. Gucle edecekse bile Zoro'nun emeğine konacak :D Zoro yenecek Teach'i ama Luffy poz verecek leşin üstünde. Zoro iyilik perisi mübarek. Hayalleri gerçek ediyor adam. Sırf Luffy istiyor diye kendini geride tutuyor. Luffy gibi kaptan da olmaz olsun. Utanmaz adam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 112)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık