Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Kaç sayfa çıkmış öyle, bu manga aylık mı? İlk bölüm Oruchimaru'ya ayrılmış, keşke başta onu göstermeyip gizemli bıraksalardı. Konaha'dan nostalji yaparak girselerdi.
Bu sadece tek seferlik özel bölüm. Gelecek sayıda "Boruto: Naruto Next Generations" başlayacak o aylık yayınlanacak.
 
Son düzenleme:
Yeni başlıyacak seriyi asıl Naruto'nun çoşkulu dönemlerindeki arayışım gibi hiç aramıcam, ama yinede keyifler okucam eminim.

Yeni jenerasyonu kullanarak nasıl bi hikaye gidecek, villian kim olucak..(?) hep..
 
Sasuke'nin tip ne öyle yahu, gülmekten öldüm.:D
Naruto köy falan derken daha oğlunun duygularını anlamıyor hemde en anlayacak kişi olmasına rağmen. Gerçi Konahamaru ile Baruto aynı durumda gibi, ama o da anlamıyor. Asıl potansiyel Himawire'de, şunun bakışa gel.
 
Garipti yahu :D Uzun zaman sonra filmdeki sahneler ile başlandı.
Kiba kim ki zaten. Bak dellendim yine. Ne saçma şekilde yenmişti Naruto :/
 
Son çıkan filmde bu mangada dahil olayların sonrası da vardı. Ayrıca karakter çizimleri amma kötü be.
Filmi zaten izledim. Buradan yola çıkarak sanırım Manga devam edecek. İlk baştaki renkli sayfalar enteresan, olay orada..

Çizimler gayet hoş, Sasuke değiştirilmiş biraz ama zaten pek sevenide yok zaten, problem degil :))
 
Bende bir şeyler yazayım bari... OP animesinde güncele gelince Naruto ya başladım dedim bu kadar seveni varsa iyidir dedim yani... İzledim de animesini ama fiiler den gına gelince geçtim mangasına benim en sevdiğim vs Sasuke ve Danzou arasın da olan dövüştü. Duygusal bir seri yani dram yüklü ama konu olarak bence ninja temalı bir manga böyle bitmemeliydi her neyse sonuç olarak unutulmayacak karakterler veren bir manga Kishi kendi mafetti çoğu yeri aceleye getirdi. Bazı karakterleri çok şişirdi ve sonunda altından kalkamadı. Ve bu seriyi ben Naruto için değil kesinlikle Sasuke için izledim yani Naruto bana göre çok da ana karakter havasın da değildi. Her şey Sasukeyle başladı ve ikisinin gücünün eşit olmasıyla bitti en çok Madara reize üzülüyorum. Adam harcandı gitti.
Abooov kaçın La kaçın Sasuke seven ergen kız :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık