Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

mecastiel

Arkadaslar sanirim mangada buyuk bir seyi kaciriyorsunuz. Her zaman odanin nostalji yapmayi sevdiginden bahsediyorsunuz o zaman lufynin kaidoyu tek basina yenmesi hic zor olmaz. Hatirlarsak enies lobyde birden bire g2 g3 cikmisti ortaya. Luffynin tek bir teknige odaklanmayip birden fazla teknik gelistirebildigini ogrendik. Hem enies lobyde hic calisma yapmadan bir anda gelistirdi bu teknikleri. Marinforttan sonra koskoca iki yili vardi bu adamin. 1 yilda g4u bulan adam mutlaka g5 veya g0 adina ne derseniz deyin bulmustur. Hem g4 u tam bir yilda buldugunu da bilmiyoruz. Belki 6 ayda buldu ve geri kalan zamanda gelistirmeye calisti ve sonra kkg yapti. Bu mantikla onunde koskoca bir yili daha kaliyor. Bu sure zarfinda mutlaka baska teknikler bulmustur. Bir de donfilamingoyla ilgili bir sey soylemek istiyorum. Shonen mangalarda dragon boll dan beri suregelen bi kural var. Karsindaki rakibin gucu kadar guc uygularsin. Daha once hody ve cesarda gorduk bunu niye o zaman g4 acmadi? Bence kezin karar vermek icin biraz bekleyelim. Kaido arc one piece evreni icin buyuk bi donum noktasi olacagi icin herkesin sinirlarini asmasi normal olacak
 
Olum bunlar cok pis guclu cikacak bak.Oyle boyle degil.Dragon reverie toplantisi sirasinda bi kutsal'i tenha yerde kistirip tam ejder pencesi atacakken bunlarin lideri dragon'un elini tutup "hop dedik ejdercik semti sahipsiz mi sandin?"diyecek.Arkadaslarini da cagiracak bi ton sopa atacaklar dragona.Dragon tam umidini kesmisken uzaklardan bi slash gelecek ve "Insanlar kaderlerini kendi belirler ben tanriya inanmam" diye bi ses yankilanir.Şoku atlatan aigis lideri dragona "Tum her sey bitti!!Amaclarina ve hayallerine,her seyine veda et pacavra" deyip bir kez daha son darbeyi indirecekken aniden yer sarsilir ve tum aigis yere dogru gizemli bi sekilde cekilir. Gokten Kara piriltili bir isik dragonun suratina yansir ve "insanlarin hayalleri asla olmez"der......
Çpk hayal kurma bence tamam güçlü çıkar dediğim gibi başları amiral seviyesi çıkarsa öp başının üstüne koy diğerleri de ona yakın güçte olurlarsa sağlam takım olurlar.

Büyük ihtimalle zaten Vinsmoke ile bağlantıları çıkacak bu da benden olsun :)
 
Luffy'in Kaidou'yu teke tek dövüşte yenmesi biraz abes kaçar. Korsan camiasında en güçlü 4 imparator var bunlar bölgeleri bölüşmüşler. İçlerinden biri diğerlerinden bariz güçlü olsaydı zaten KK olarak adlandırılırdı. Luffy bu imparatorlardan herhangi birini teke tek dövüşte alırsa zaten KK ünvanını yakalamış gibi olur. Oda'nın işleri biraz daha yavaştan alacağını düşünüyorum.
 

Rise and Shine

Benim istediğim güç Luffy'nin iki kişilik olması ile ilgili güç böyle mesela böyle kötü tarafını yansıtan bir kişilik bu harika olurdu ama olmaz herhalde.
 
@Kaidou

Luffy arc bossu olarak Kaido ile karşılaşacak gibi gözüküyor. Ne zaman olacağı belli değil. Alır diyenlere gülemezsin bu yüzden. Benim derdim bu.

Yoksa istediğini düşün. İstediğini yaz. Beni ilgilendirmiyor. Buna dikkat et yeter benim için.
 
Kaidou takım çalışması ile yenilir kimler kimler,oldurucu darbeler vurur Kaidoya.

Luffy son bossu tek yener bence,şuanda o kıvamda değil tabikii de.
 
Olay belli. Kaido vs Luffy-Kid-Law olacaktır. Drake'in ne yapacağını kestiremiyorum ama.
Eşleşmeler kestirilecek gibi değil. 3 yıkımcı var.
Neko/İnu vs Jack
Yıkımcı vs marco?
Yıkımcı vs Drake?

Bir sürü boşta adam kalıyor. Ekstra bir güç bekliyorum Kaido dövüşüne bu yüzden. Gelmesini düşündüğümüz her adam gelirse ve Kaido ekstra destek almazsa, Kaido'nun işi zor.
Oda zoro'yu tutsun.Zoro'yu shogun vs sinden sonra tutabilir sanirim.Insallah bizim tarafa o savasta gelmez
Altyapısını mangaka hazırladı. Drake'i dost bil artık. :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık