Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Ayın boyu neydi la öyle.
Dünya kadar olmasada baya büyüktü :D ama saçma Gurme Tutulması olmuyor mu ? Ay gitti ee ne ayak :D neyse 10.000 lvl düşündüğüm gibi çıktı krallar'da 8.000 vardır :D
Gaymatsu GOD'u içeriden pişirir.
Ama en ilginç kısım GOD her şeyi yok eder Center yeni hayat verir dedi Center'i görelim diyorum :ehe:
 

Roronoa Zoro

Abi bu gezegen zaten jupiter kadar küçük yavrular bile gidip mini gezegen yutuyor büyük desen anlarımda :D Küçük olacağını sanmıyorum Dünyadan küçüktür gibime geliyor ama Bizim ay kadar küçük değildir :D
God kendisi o kadat büyük değil ki. Toriko'ların yanında durduğu resme bak, bir Heracles kadar büyük değil. Ay'ı yediği resme bak birde. Ayın Dünya'ya geldiği sayfaya bak. Çok küçük yani ay.
 
Bunun seviyesi nasıl ölçüldü ?
Kralların seviyesi tam güçte ölçülemiyordu Krallardan daha mı güçsüz yani yoksa bir üst seviyesi var mıdır ?
 
Bunun seviyesi nasıl ölçüldü ?
Kralların seviyesi tam güçte ölçülemiyordu Krallardan daha mı güçsüz yani yoksa bir üst seviyesi var mıdır ?
Hayır Godı kimse ölçmedi. Mangaka seviyesini kendisi açıkladı. Kralların ise seviyesi belli değil. Sadece Bambinayı uyuklarken 6.000 olarak ölçtüler. O da dediğim gibi uyuklarken yani gerçek formu falan belli değil.

Mangaka Godı kurbağa olarak tasarlamakla çok zekice bir iş yapmış. Her şeyi yiyen doyumsuz bir varlık gibi duruyor. Dilinin değdiği her şeyi yutuyor.

Diğer hususta levele çok takılmamak lazım. İllaki çok güçlü God ancak bu güç seviyesinden ziyade yakalama seviyesi gibi geldi bana. Sonuçta God her zaman her yerde bulabileceğiniz bir malzeme değil. Dünyanın merkezinde yaşıyor ve 500 yılda bir güneş tutulmasîyla ortaya çıkıyor. Kralların ise yeri yurdu belli. Istediğiniz zaman yakalamaya gidebilirsiniz. :)

Diğer hususta bu seferki God önceki dönemlerden çok daha büyük. Sanırsam 100lerce Godın birleşiminden oluşuyor ve tam olarak olgunlaşmış durumda. Jiji çok şaşırıyor zaten boyutu görünce. Bu da önceki dönemlerde nasıl yakalanıp yendiğini açıklıyor. Bu seferki biraz daha zor olacak.

Bir diğer husus da ay yok oldu ve tutulma sona erdi. Normalde tutulmanın 1 ay sürmesi ve Godın bu karanlık ve soğuk zamanda pişirilmesi gerekiyordu ancak ay yok olduğu için pişirne şekli ve yòntemi de değişecek gibi duruyor. :)
 
Güneş yiyen canavar god olabilir.
8 kral goda karşı savaşır heralde iştahıyla acacia gibi bir tehtid.
Toriko grubu umarım ilk seferde yakalayamaz yoksa çok kolay olur. Güzel bi dayak yesinler:)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık